Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

iphone X

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• iphone X

merhaba forum ailesi Telefonum dün vefat etti İphone X almayı düşünüyorum. kullananlardan yorumlarını rica ediyorum, birde yurt dışında olan veya yakında gidecek birine ısmarlatmak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
    sevgiler.
    Sadece garçons.

Hocam ben dubaiden aldım 2 hafta önce gayet iyi geldi bana iphone 7 den sonra. Dubaide 3750 dirhem o da 4100 tl civarı fiyatı oradaki Carrefour dan aldım. Şansıma Türkiyede garantisi olan model çıktı A1901 olan. Amerikadan alınsa daha ucuz olabilir.

Yorum

Avrupa ülkelerinde en uygun yer sanırım İsviçre.Ben de oradan getirttim.

Yorum

• connoisseur
        connoisseur Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Isvicre'de her sey ates pahasi ama iPhone gayet hesapli

Ben yılbaşında Hollanda’dan aldım pasaport kaydı vs. 4700e geldi nette 5100e falan düşmüş diye gördüm o fiyatlara gelcekse getirmek anlamlı değil Amerika en ucuzu diye biliyorum. Kullanıma gelince tuşsuz telefona alışmak bi hafta falan sürdü. Bazı fonksiyonlar farklı kombinasyonlarla yapılıyor haliyle. Öyle aman aman bi zorluk yaşamadım önceden Plus kullanıyodum o aşırı büyük geliyordu bundan daha çok memnunum.

Yorum

Hocam Iphone X tavsiye etmem. O çentik olayı baya sinir ediyor insanı. Birde ekranı 8 plus dan daha küçük. Biraz kullandım memnun kalmadım. Iphone 8 Plus bana göre daha iyi gibi. Eğer büyük ekran seviyorsanız.

Yorum

Yorumlarınız için teşekkür ediyorum.
          4300₺+ açtırma parasıyla birlikte 4470₺ buldum silver renk tercihim olduğu için almadım.
          İphone 7 plus ve 8 plus kullandım pek bir fark göremedim,
          x istememim sebebi boyutu 8 plustan küçük ekranının ise ondan büyük olması. Ciddi olarak arıyorum bilginize. Ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
          Sadece garçons.

Yorum

Dostum haddime değil ama kızmazsan eğer; üzerine biraz daha ekleyip Macbook Pro almaya ne dersin? Sen Japone minimal bir abimizsin; yapma, etme, eyleme

Yorum

Manastır II haddine hocam herkesin görüşlerine açığım, eski telefonumu kullanılamayacak duruma gelene kadar kullandım servis iflas olmaz para harcama dedi yoksa yaptırıp kullanmaya devam edecektim telefon benim için bir öncelik değil tek düşüncem almışken iyisi olsun 7-8 yıldır iphone kullanıyorum eski telefonlarının bile fiyatları yüksek 6s plus 3000tl civarında satılıyor bunu göz önünde bulundurup son çıkan modelini almak bana daha mantıklı geliyor x alırsam kaza bela olmazsa 4-5 yıl kullanırım benim gözümde bu süre de parasını çıkarmış oluyor.
              Sadece garçons.

Yorum

İşleniyor...
              X