Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Tanışma kaynaşma

Çökme
Sabit bir konu.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Tanışma kaynaşma

üyelerin kendilerini tanıttığı alan. Ben kendimi tanıtarak başlayım.

Altuğ arslanca 15 aralık 1982 çatalca istanbul doğumluyum. Evliyim 4 yaşında bir kızım var. Trakya Üniversitesi turizm ve otel işletmeciliği mezunuyum. Telekominikasyon üzerine toptan satış yapan bir şirketim var. Kokulara küçüklüğümde beri ilgi duymuşumdur gel zaman git zaman bu ilgi bende hobiye dönüştü ve creed green irish tweed ile başlayan önüne geçilemez bir parfüm sevdasıyla buralara kadar geldik. İyikide gelmişim bir çok güzel insanla tanıştım bu vesile ile

Merhaba;

Ben Volkan. 6 Ocak 1986 Istanbul doğumluyum, 6 Ocak, Ocağın 6'sı yani ilk ayın 6.günü, 6th January. Unutursanız gebertirim. Babam, büyük babam ve büyük dedelerim Makedonya Traklarıdır, pagan olup dinsizdirler. Babaannem ve ataları Makedonya Bektaşisi idiler. Annem, dedem, anneannem ve ataları Selanik göçmenidirler ve onlar dinliydiler. Ben de pagan gelenekleri ile kendi inanç sistemimi oluşturdum ve ona inanıyorum.
    1.73 boyunda ve 70 kiloyum. Burcum Oğlak, yükselenim Balıktır. 4.5 aydır evliyim; tavsiye etmiyorum, baba olmayı düşünmüyorum ve lise aşkı ile evlenmiş biri olarak bunları söylüyorum. Bi daha da liseden kimseyle evlenmem...
    Kadir Has Universitesi Radyo, TV & Sinema bölümünü 10 yılda bitirdim ve bunun şerefine Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri tarafından yapılan bir büstüm; Rezzan Has müzesinde sergilendi. NTV, EuroSport TR ve Fotomaç gazetesi gibi medya organlarında amelelik; üniversitenin yaşam boyu eğitim merkezi Spor Hukuku ve Spor Medyası sertifika programlarında da asistanlık yaptım. Eski futbolcuydum ve ön çapraz bağlarım iki kere kopup 3 operasyon geçirince bu alana kaydım. Türkiye'de futbolun asla eğitim ile yan yana gelemeyeceğini de öğrenince istifa ettim. Su anda mecburiyetten aile işini kardeşimle beraber yürütüyorum, açık olmak gerekirse çalışmaktan hoşlanmıyorum çünkü bu ülkede karşılığı olmuyor. Istanbul'dan nefret ediyorum, Istanbul insanından iğreniyorum. Umarım kanal Istanbul yapılırken orta ada Marmara Denizi'ne gömülür. Hayalim Campanella'nın Güneş Ulkesi veya Altınoluk'ta yaşayıp-gebermek.
    Ozgürlükçü-sol eğilimli bir ideolojiye sahip olmakla beraber ne gariptir ki; Adolf HITLER ve Hasan SABBAH gibi isimlere de hayranlık beslerim. Idollerim imparator Caligula ve Marquis de SADE'dir. Zamanında yan flüt ve tenor saksafon çaldım ve şu anda da didgeridoo üzerinden yürümeye ve daha da uzmanlaşmaya çalışıyorum. Circular breathe öğrenme aşamasında 3-4 kez kafam güzel oldu ve bayıldım sonra da kafamı çarptım, çok pis kanamış...
    Dünya mutfakları, dünya müzikleri, dünya kadınları ve dünya parfümleri hayranıyım. Puro, kahve, kalitesi hiç fark etmeyen kırmızı şarap, sentetik olmayan uyarıcı ve uyuşturucular ile Hentai bağımlılıklarım var. Anime figür koleksiyonu yapıyorum. Fenerbahçeliyim. Zamanında babama uyuz olmuştum ve öldürmek istemiştim, bunu yapamayınca da o Galatasaraylı diye ben de Fenerbahçe'ye dönmüştüm. Sonra bir gün FB-IstSpor maçında FB gol atmıştı ve ben de sevinmiştim. Babamın haberi yoktu, o an anlamıştı döndüğümü ve bana lolo yapmıştı. Ben de onu MFO'nün Anında Görüntü şarkısı eşliğinde bıçakladım.

Parfüm takıntım babamın askerden izne gelirken sürdüğü ve asker kokusu diye tabir ettiğimiz vintage Ck Obsession for Men ile başladı. Evlilik dışı bir çocuk olduğumdan ve babam malum yeteneğini uyandırır uyandırmaz annemi bulduğundan; o dönemi net hatırlama şansına sahibim. Sonrası da dostlar ve üstadlar sayesinde sayısı 1000'leri bulan çalışmalar...
    Hayatımın parfümü diyebileceğim parfümlerden öldürülenler: Ck Obsession for Men Vintage ve Giorgio Armani Attitude. Hala hayatta olanlar: MDCI Chypre Palatin, Guerlain Jicky, PEKJI Hollyshit ve Kilian Light my Fire.

Umarım kendimi anlaşılır şekilde ifade edebilmişimdir

Yorum

• fragranstein
      fragranstein Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Merhaba,

Bir astroloji uzmanı olarak eklemek isterim ki, Oğlak burcu ile paganizm göstergelerinizin çok uyduğunu düşünüyorum. Zira Güney Ay Düğümünüz ile Pluto Akrep burcunda kavuşum halinde. Bu da atalarınızda veya geçmiş yaşamlarınızda bir majisyen (büyücü) olma ihtimalinizi arttırıyor ya da atalardan böyle bir yetenek ile gelmiş olabilirsiniz.

• Guest's Avatar
      Misafir Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Merhaba;

Geçmiş yaşamlar ve ruh göçü kavramlarına inanan birisi olarak şu anki hayatım ile içimdeki benliğin huzursuzluğu sebebinden bir ara hermetik ve okültik işlerle çok ilgilenmiştim. Hatta doğadan topladığım bir takım materyaller, doğal taşlar ve kokular ile tılsımlar yapmışlığım da vardır. Zira parfüm sanatı da aslen bir simya olduğu için buradayım

Bu başlığı kilitleyin acilen.

Yorum

Fuat Kaynak 11 haziran 1985 Ankara doğumluyum.Anodolu üniversitesi işletme fakültesi mezunuyum.Parfüme olan aşkım benim orta okul zamanlarına dayanır...Bu uzun süreçte,son 5-6 yıldır bir parfüm koleksiyoncuğu oluşturma şansım oldu 2 aydır nişanlıyım ve bir mani çıkmazsa yada birbirimizi yemezsek 9 eylülde evleneceğim önceden diş malzemeleri satışı yapıyordum aile şirketimiz vardı...Son 5 senedir restorant işletmeciliği yapıyorum;bunun iki senesinde kızılay avmde balık restorantım vardı.Üç seneden bu yana kuzenimin sahibi olduğu pizza il forno (Ankaralı arkadaşlar belki biliyorlardır) adlı restoranda restorant yöneticiliği yapıyorum...Bu güzel sitenin oluşumunda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim,tekrardan sizlerle paylaşım içinde olmak çok güzel.Her ne kadar diğer forumda,yazmaktan çok takipci ve okuyucu pozisyonunda olsamda artık daha aktif bir üye olacam inşallah

Yorum

Herkese merhaba. Memnun oldum Fuat bey.

Ben Ozan, bir süredir Antalya'da yaşıyorum. Parfümlere ilgim 10 yıldır var neredeyse, fakat ciddileşmesi bir nevi hobi olmasıysa birkaç senelik. Şuan yüzlerce deneme sonrasında bile koleksiyondan ziyade deneme evresindeyim, tarzımı ve sevdiklerimi tam manasıyla keşfettikten sonra koleksiyona geçerim muhtemelen

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Debussy View Post
          Herkese merhaba. Memnun oldum Fuat bey.

Ben Ozan, bir süredir Antalya'da yaşıyorum. Parfümlere ilgim 10 yıldır var neredeyse, fakat ciddileşmesi bir nevi hobi olmasıysa birkaç senelik. Şuan yüzlerce deneme sonrasında bile koleksiyondan ziyade deneme evresindeyim, tarzımı ve sevdiklerimi tam manasıyla keşfettikten sonra koleksiyona geçerim muhtemelen
          Bende memnun oldum ozan bey
          Ben koleksiyon olarak nitelediğim; toplamda 30 yakın şişeli ve 20-25 arası dekantım vardır...Niche parfümlere son 3 yıldır feci merak sardım,devamlı bir koklama istediği gerek dekant alımı gerekse ankara beymen ve harvey nichols a giderek koklama ihtiyacı...Bu arada gordion avm tekin acarda; mancera,montale ve Ermenegildo Zegna essenze collection vardı.Aklım başından gitti hafta sonu

Yorum

Arkadaşlar Merhaba,İsmin M.Ali İstanbul'da yaşıyorum 79 doğumluyum ve Uluslararası Eğitim Firması sahibiyim.Parfüm dünyasına yıllardır ayak atmışken niş parfümlerle son 2 senedir başka bir mecraya evrildi ve yeni kokular içinde farklı tatlar almak beni çok heyecanlandırıyor..Umarım uzun süre platformdaki arkadaşlarla deneyimleri paylaşırız

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Makedon View Post
              Merhaba;

Ben Volkan. 6 Ocak 1986 Istanbul doğumluyum, 6 Ocak, Ocağın 6'sı yani ilk ayın 6.günü, 6th January. Unutursanız gebertirim. Babam, büyük babam ve büyük dedelerim Makedonya Traklarıdır, pagan olup dinsizdirler. Babaannem ve ataları Makedonya Bektaşisi idiler. Annem, dedem, anneannem ve ataları Selanik göçmenidirler ve onlar dinliydiler. Ben de pagan gelenekleri ile kendi inanç sistemimi oluşturdum ve ona inanıyorum.
              1.73 boyunda ve 70 kiloyum. Burcum Oğlak, yükselenim Balıktır. 4.5 aydır evliyim; tavsiye etmiyorum, baba olmayı düşünmüyorum ve lise aşkı ile evlenmiş biri olarak bunları söylüyorum. Bi daha da liseden kimseyle evlenmem...
              Kadir Has Universitesi Radyo, TV & Sinema bölümünü 10 yılda bitirdim ve bunun şerefine Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri tarafından yapılan bir büstüm; Rezzan Has müzesinde sergilendi. NTV, EuroSport TR ve Fotomaç gazetesi gibi medya organlarında amelelik; üniversitenin yaşam boyu eğitim merkezi Spor Hukuku ve Spor Medyası sertifika programlarında da asistanlık yaptım. Eski futbolcuydum ve ön çapraz bağlarım iki kere kopup 3 operasyon geçirince bu alana kaydım. Türkiye'de futbolun asla eğitim ile yan yana gelemeyeceğini de öğrenince istifa ettim. Su anda mecburiyetten aile işini kardeşimle beraber yürütüyorum, açık olmak gerekirse çalışmaktan hoşlanmıyorum çünkü bu ülkede karşılığı olmuyor. Istanbul'dan nefret ediyorum, Istanbul insanından iğreniyorum. Umarım kanal Istanbul yapılırken orta ada Marmara Denizi'ne gömülür. Hayalim Campanella'nın Güneş Ulkesi veya Altınoluk'ta yaşayıp-gebermek.
              Ozgürlükçü-sol eğilimli bir ideolojiye sahip olmakla beraber ne gariptir ki; Adolf HITLER ve Hasan SABBAH gibi isimlere de hayranlık beslerim. Idollerim imparator Caligula ve Marquis de SADE'dir. Zamanında yan flüt ve tenor saksafon çaldım ve şu anda da didgeridoo üzerinden yürümeye ve daha da uzmanlaşmaya çalışıyorum. Circular breathe öğrenme aşamasında 3-4 kez kafam güzel oldu ve bayıldım sonra da kafamı çarptım, çok pis kanamış...
              Dünya mutfakları, dünya müzikleri, dünya kadınları ve dünya parfümleri hayranıyım. Puro, kahve, kalitesi hiç fark etmeyen kırmızı şarap, sentetik olmayan uyarıcı ve uyuşturucular ile Hentai bağımlılıklarım var. Anime figür koleksiyonu yapıyorum. Fenerbahçeliyim. Zamanında babama uyuz olmuştum ve öldürmek istemiştim, bunu yapamayınca da o Galatasaraylı diye ben de Fenerbahçe'ye dönmüştüm. Sonra bir gün FB-IstSpor maçında FB gol atmıştı ve ben de sevinmiştim. Babamın haberi yoktu, o an anlamıştı döndüğümü ve bana lolo yapmıştı. Ben de onu MFO'nün Anında Görüntü şarkısı eşliğinde bıçakladım.

Parfüm takıntım babamın askerden izne gelirken sürdüğü ve asker kokusu diye tabir ettiğimiz vintage Ck Obsession for Men ile başladı. Evlilik dışı bir çocuk olduğumdan ve babam malum yeteneğini uyandırır uyandırmaz annemi bulduğundan; o dönemi net hatırlama şansına sahibim. Sonrası da dostlar ve üstadlar sayesinde sayısı 1000'leri bulan çalışmalar...
              Hayatımın parfümü diyebileceğim parfümlerden öldürülenler: Ck Obsession for Men Vintage ve Giorgio Armani Attitude. Hala hayatta olanlar: MDCI Chypre Palatin, Guerlain Jicky, PEKJI Hollyshit ve Kilian Light my Fire.

Umarım kendimi anlaşılır şekilde ifade edebilmişimdir
              Merhaba, Paramount Pictures olarak hayat hikayenizin film haklarını satın almak istiyoruz. Bizimle iletişime geçerseniz altını üstünü konuşalım.

Yorum

• cantona8
                cantona8 Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Altını üstünü konuşalım ne ya

Orjinal yazı sahibi: Powerty View Post
              Arkadaşlar Merhaba,İsmin M.Ali İstanbul'da yaşıyorum 79 doğumluyum ve Uluslararası Eğitim Firması sahibiyim.Parfüm dünyasına yıllardır ayak atmışken niş parfümlerle son 2 senedir başka bir mecraya evrildi ve yeni kokular içinde farklı tatlar almak beni çok heyecanlandırıyor..Umarım uzun süre platformdaki arkadaşlarla deneyimleri paylaşırız
              Ali hocam aramıza hoşgeldiniz. Bilgilerimizi tecrübelerimizi aktarmak için burdayız ve elimizden geldiğincede gerek ben gerekse de diğer forum arkadaşlarımız elimizden gelen her türlü yardımı yapmaya hazırız

Yorum

Hocam çok teşekkürler..Aynı frekanstan bir toplulukla olmak keyifli gerçekten de.E herkes geldiyse hadi split'e başlayalım o zaman

Yorum

Hoş geldiniz Mehmet Ali bey.

Fuat bey çevrenizde bu tarz mağazalarının olmasının değerini bilin, Antalya'da çok yok (bulunanlar da genelde elimde var), mecbur kalıyoruz almaya, koklama ihtiyacı gidermek zor oluyor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Debussy View Post
                    Hoş geldiniz Mehmet Ali bey.

Fuat bey çevrenizde bu tarz mağazalarının olmasının değerini bilin, Antalya'da çok yok (bulunanlar da genelde elimde var), mecbur kalıyoruz almaya, koklama ihtiyacı gidermek zor oluyor
                    Evet Ozan hocam İstanbul ve Ankarada özellikle niche çeşitliliği anlamında mutlu oluyoruz...Gerek alışveriş yaparak gerekse parüm denemek içim hep o yolları aşındırdığımdan birçok satış danışmanı arkadaşla tanış oldum zaten

Yorum

Valla ben pek deneyemiyorum o tip mağazalarda.Deneyip deneyip almadan çıkmak bana biraz ters geliyor,arkadaşları tenzih ederim tabi..Onun için mümkünse dekant almak en iyi çözüm gibi geliyor bana.

Yorum

Batuhan Kılıç , Ankarada yaşıyorum Emlak&İnşaat sektörü ile uğraşıyorum , parfüm hobim çocukluktan beridir gelir Allaha şükür şu an istediğim arzuladığım bütün kokular elimde , merak ettiklerimin sayısı da günden güne artıyor , Ankara'da olanlar çayımı içmeye mutlaka gelsinler...

Yorum

• Guest's Avatar
                          Misafir Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          Ankaralı çok var görünüyor

• matrai
                          matrai Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          Yolum düşerse uğrarım ama çayla kandıramazsın beni

Parfüm merakım yaklaşık 1 yıldır var ..40 ı devirdikten sonra başlayan bu merak tamamen tesadüfi..Bir otoparkta havada asılı gibi duran ve tüm otoparkı kokutan harika kokulu parfümü bulabilmek umuduyla başladı bu merakım.Bulabileceğimi pek sanmıyorum, nasıl koktuğunu hatırlamıyorum çünkü.Forumlarda bir sebep etrafında toplanılır fakat esas olan dostluk arkadaşlıktır diyerek lafı kısa keseyim..Kalın sağlıcakla
                        Son Düzenleme balaban75; 07-02-17, 01:12. Tarafından yapıldı.

Yorum

• Guest's Avatar
                          Misafir Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          Merhabalar Abdurrahman bey. Otopark mevzusu ilginçmiş, bildiğimiz standart parfüm mü yoksa oda kokusu falan mıydı, ortama yayıldığına göre baya güçlü olsa gerek.
                      İşleniyor...
                      X