Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

# Cantona8 in Meramı #

Çökme
This topic is closed.
X
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • # Cantona8 in Meramı #

    Burada şimdiye kadar sustum. Az ve öz yazmaya gayret edeceğim.

    Atılan, atılmak üzere olan, yöneten ve yönetmeye çalışan herkes arkadaşım. Bu olayları gördükçe o kadar üzülüyorum ki, ne canımdan gördüğüm kardeşim ve her spliti birlikte yaptığımız, sonuna kadar elimizdekileri insanlarla paylaşmaya çalıştığımız Umut Kurtoğlu kardeşim, ne bana kardeş gözüyle bakan ve de benim de onu öyle gördüğüm @zegna can, ne @debussy, ne vesna, ne ibrhm, ne Minty, ne matrai, hatta ne de @makedon... Herkes ile muhabbetim saygı ve sevgi çerçevesinde ilişkilerim, alışverişlerim var. Memleketlerine gittiğimde beni el üstünde ağırlayan dostlarım var. İsimleri çokça geçtiği için saydığım arkadaşlarım dışında, saymadığım nice arkadaşlarım...

    Her zaman paylaşımcı olmaya elimden geleni yapmaya çalıştım. Kimseyle (bir iki kişi dışında) ne p.m.da ne de burada bir sorun yaşamadım. Geçmişte yaşadığım tecrübelerden ötürü hiç bir şekilde infiale girmedim. En sona konuşan olmayı yeğledim. Ama artık görüyorum ki bu tutumum da bir işe yaramıyormuş. İlk darbeyi en sevdiklerimden birinden yedim. Saçma sapan bir şekilde kıskanıldım. Saçma sapan bir konuda özellikle görüş alınmak üzere olayın içine çekilmek istendim.

    Herşeyden bıktım. Burada forum yerinden oynuyor, biz ise insanlara farklı kokular, parfümler ulaştırma derdine düşmüşüz. Kendimi gülünç bir tablonun ortasında hissediyorum. Bu salak ne yapıyor diyorlardır eminim.

    Bu kadar herşeyi bilip de bu kadar kabullenmek artık bana ağır geliyor.

    Tek söyleyeceğim bu.

    Önerim ise şu;
    • Ya @debussy, @zegna, @batuhanKLC ve @fuatkaynak geri gelsin. Forumda bu tür başlıklar açılmasına izin verilmesin. Herkes dertlerini özelden paylaşsın. Ya da kardeşim Volkan'ı da @makedon uzaklaştırın.
    • Adminleri de serbest bırakalım. O ki inandık, onlar yönetsin, karar versin. Ya da forumu kapatın gidelim.
    • İyi niyetten kimseye zarar gelmez. Hırslarınıza yenilmeyin. Adil olun. Dürüst olun. Dışarıdan buranın nasıl göründüğünü anlatmak bile istemiyorum. Kızdığımız, kırıldığımız herşeyi kendimiz yaptık. Umut Kurtoğlu kardeşim ile ortak bir kötü anımız var ve bahsetmiş zaten. Onun yanındayım sonuna kadar! Ama hepinizin de yanındayım. Ben hepinizin lanet olası cantona'sıyım.
    Sevgi, saygı ve selam ile diye bitirmek isterdim ama; ne olanlar karşısında parfüme sevgim kaldı, ne de yaşananlara saygım var.

    Sade ve sadece selamlar..

    İyilikle olun..


    (Adminleden ricam bu konuyu hemen kilitleyin ve cevap yazılamasın. Amacım sadece içimi dökmekti)
İşleniyor...
X