Angel kullandım.Çok özlemişim kokusunu.Sıktığım 4 fıs,tüm gün bana eşlik etti.Parfüm dediğin böyle olmalı..Angel,bana enerji veren,kendimi güçlü hissetmemi sağlayan parfümlerimden.En sevdiğim Mugler parfümü.Dozunu ayarlayarak,yaz-kış,gece- gündüz rahatlıkla kullanabiliyorum.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Aralık2018
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
4 ml Ursa sıktım
Eşim komşuya gitti
Kızım odasına kaçtı
Oğlum kokunun değişimini bildiğinden şu an için yanımda 😑
- 17 beğenme
Yorum
-
Jovoy Remember Me;
Geçtiğimiz gün denediğim bu güzelliği bugün giydik hadi bakalım...
Açılış tatlı portakal ve turunç kabukları ile Ambra Calabria;
Geçiş Five o'Clock au Gingembre ve Tea for Two,
Dip ise van Noten'den Leder 6'ya imza Prada.
Zaman zaman portakallı kurabiye yanındaki siyah çay, zaman zaman balla tatlandırılmış sütlü çayın yanındaki vanilyalı kek, bazen pudralı sandal, bazen sütlü süet ve bazen de hepsi. Yeşil, taze, ferah, beyaz, canlı, dolgun, krem, doyurucu ve olgun. Hepsi. 10/10.
- 15 beğenme
Yorum
-
Yine bir güzel ahşabımsı odunsu parfümle geçirdim günümü. Elia Saab No 4 Oud. Francis Kurkdjian imzalı bir oud parfümü. Kendi markasına tasarladığı oud parfümlerinin oldukça dışında tozlu ve kuru hissiyatlı bir odunsu. Özellikle oud kullanımı ve parfümün bazı noktalarını Guerlain Santal Royal e oldukça benzettim. Kalıcılığı ve farkedilirliği oldukça iyi.
- 15 beğenme
Yorum
-
Estee Lauder Amber Mystique. Bu kokuyu benden başka seven var mı acep? Kimseden iyi kötü bir şey duymadım.Son Düzenleme Pervane; 20-11-18, 21:46. Tarafından yapıldı.
- 14 beğenme
Yorum
Yorum