Nİshane Munegu. Bu havalara çok yakışıyor.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Aralık2018
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Perris Monte Carlo - Essence de Patchouli
Adındaki ilizyona aldanıp nota ekseninde güçlü bi' paçuli yorumu sanılmasın. Misk kucağına oturtulmuş naif paçulinin kolları arasına sıkıştırılmış sardunya, buz gibi süsen, küçük odun parçaları ve karaktersiz reçineler. Ana oyuncu misk ve bu oldukça yoğun yedirilmiş.
Tüm kompozisyonda harika bi' temizlik, ferahlık hissi var. Dolayısıyla huzur veriyor ve terapi etkisi yapıyor.
Netice itibariyle pudralı, modern, koklayanın size sarılıp öylece uyumak isteyeceği değişik bi' paçuli görünümlü misk çalışması. Performans çok iyi. Sonbahar ve kış için güzel bi' alternatif. Uzun süre tende kalıyor ve etrafa yayılıyor. Kıyafette ise ayrı bi' lezzetli.
Çok sevdim. Umarım şişesiyle benim olursun bi' gün.- Stop the car...
- What ?!
- Stop the fuckin' car!
- 16 beğenme
Yorum
-
Franck Boclet Cocaine
Sıcak ve parlak...
Orkide, zambak ve sümbülteberden gelen çiçeksi bir ahenk.
Kırmızı meyveler ve acı portakaldan gelen egzotik bir yankı...
Harika bir harman. Karşı konulmaz bir ambiyans... Enerji katan, bağımlılık yaratan bir parfüm.
Sümbülteber aşığı biri olarak bu kokunun bende yarattığı etki muazzam. Unisex bir koku. Kalıcılığı ve farkedilirliği de mest eden cinsten.
- 15 beğenme
Yorum
-
Pdm Layton. Elma, vanilya, kakule birleşimi mükemmel. Lavanta, sandalağacı, paçuli ve biber bilinen en sağlam limanlardan klasik bir bileşim. Sardunya, menekşe, yasemin zarafette bir incelik. Portakal ve bergamot klasik ve parlak bir açılış. Temelde en odunsu nota guaiac ağacı. İlk 4-5 saat güçlü yayılım, yarım gün süren kalıcılık. Günümüz modern parfüm kavramının içini fazlasıyla dolduran lezzetli, şık, zarif, unisex dengesi yerinde, etkileyici aynı zamanda çekici bir parfüm. Niş mi ??? Niş halini isteyenler Xerjoff Alexandira II 'ye yönelmeli.
- 14 beğenme
Yorum
Yorum