Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Ekim 2018

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Armaf Voyage. Sıradan ve günlük kullanıma uygun. Market parfümlerinden hallice

Yorum

• Vertus - 24 Carat Gold

Yorum

• Armaf CDNI

Yorum

• Lanvin eclat d’arpage...
          rüzgarlı havada nasıl güzel gidiyor anlatamam...
          İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

• Adp Fico di Amalfi tam bir deniz kenari kokusu

RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• aldığım dekantları denedim bi kaç gün...sevdiğim çıkmadı

frapin 1270..meyvalı tatlısı güzel amma acaip zayıfmış kokuyu almak zor

nishane colognise..hiç özeliği yok bence bildik yaz kokusu büyütmeye yada dövmeye gerek yok düz yazlık koku daha güçlü beklerdim kolonya gibi geldi..eski nishane yazlıkları daha iyidi

nishane vain&naïve..tatlı ve feminen geçtim bunuda

ormonde jayne ormonde jayne vanille d'iris.bu ormondedelerde hep benzer bişey var sevmiyorum çok.buda diğer oj kokuları üstüne pudra ve vanilya basitce

Yorum

• bugiardi
                bugiardi Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                baska populer bi forumda satılıyo hocam biliyorsunuzdur sanrım forumu dört bes kisinin bahsettini gördüm oradan birinden denemelik aldım merak ediyorsanız ismini vereyim...colognise kötü değil ama bilindik yaz kokusu buldum diger yazlik nishaneler daha hosuma gitmisti ambre calabria Boszporusz filan daha özel geldi bana
                Son Düzenleme bugiardi; 11-08-18, 19:43. Tarafından yapıldı.

• matrai
                matrai Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Kimden aldınız acaba?

• bugiardi
                bugiardi Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                özelden yazdim

• Eldo Hermann. Ağaç kabuğu ve saksı toprağı kokan baharatlı bir açılışı var. Beş on dakika sonra gül ve amberin biraz tatlılık katmasıyla birlikte hafifliyor ama yine de maskülen bir koku.

Yorum

• Oud wood

Yorum

• Bugün sadece after shave kullanarak günümü geçirdim , tabiki tarihi bi traş ürünü oldugu için oldukca maskülen ve kullandıkları esans nedir nedegildir bilmiyorum ama tek aldıgım gayet hayvansı bi misk baştan sona kadar yanındada biraz tütün ve dogal mentol .
                  Güzelce traşı oldukdan sonra yüze etkisi harika mentolden dolayı bariz ısırıyo yüzünüzü fakat rüzgarında etkisiyle yüzde hissedilen serinlik enfes bişey . Geleneksel traşı seven suya sabuna dokunup fırça ve ustura kullanan arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim Karşınızda Floıd Mentolado degerli arkadaşlar .

Yorum

• Nasomatto - Black Afgano. Kesinlikle Carner Barcelona'nın "Cuirs"ine benzeyen, huzur verici yumuşak bir koku; ben açıkçası daha sert ve dumansı birşey beklemiştim.

Yorum

• Miller Harris - Citron Citron

En sevdiğim Harris parçalarından. Meşe yosununun narenciyelerle takıldığı kokularda maço bi' tavır, ona eşlik eden saflık kavramı ve güçlü bi' karakter yakalıyorum sürekli. Bu çok hoşuma gidiyor.

O kadar ayarlı yeşiller, bi' o kadar temiz ve derin derin içe çekmelik narenciyeler... Bi' tutam sıcak baharatlarla süslenmiş sediri yücelten meşe yosunu.

Nefis bi' harmoni.

Son olarak, 12 Angry Men filminde Henry Fonda beyaz takım elbisesiyle nefis taşırmış bunu...
                      - Stop the car...
                      - What ?!
                      - Stop the fuckin' car!

Yorum

• Creed aventus

Yorum

• JPG Ultra Male.

Yorum

• Millesime Imperial

Yorum

• Ralph Loren Safari...
                              eski kafa tatlı maskülen geçmişe yapılmış safari hissi verdi...
                              İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

İşleniyor...
                              X