Armaf Voyage. Sıradan ve günlük kullanıma uygun. Market parfümlerinden hallice
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Ekim 2018
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
aldığım dekantları denedim bi kaç gün...sevdiğim çıkmadı
frapin 1270..meyvalı tatlısı güzel amma acaip zayıfmış kokuyu almak zor
nishane colognise..hiç özeliği yok bence bildik yaz kokusu büyütmeye yada dövmeye gerek yok düz yazlık koku daha güçlü beklerdim kolonya gibi geldi..eski nishane yazlıkları daha iyidi
nishane vain&naïve..tatlı ve feminen geçtim bunuda
ormonde jayne ormonde jayne vanille d'iris.bu ormondedelerde hep benzer bişey var sevmiyorum çok.buda diğer oj kokuları üstüne pudra ve vanilya basitce
- 5 beğenme
Yorum
-
baska populer bi forumda satılıyo hocam biliyorsunuzdur sanrım forumu dört bes kisinin bahsettini gördüm oradan birinden denemelik aldım merak ediyorsanız ismini vereyim...colognise kötü değil ama bilindik yaz kokusu buldum diger yazlik nishaneler daha hosuma gitmisti ambre calabria Boszporusz filan daha özel geldi banaSon Düzenleme bugiardi; 11-08-18, 19:43. Tarafından yapıldı.
-
Bugün sadece after shave kullanarak günümü geçirdim , tabiki tarihi bi traş ürünü oldugu için oldukca maskülen ve kullandıkları esans nedir nedegildir bilmiyorum ama tek aldıgım gayet hayvansı bi misk baştan sona kadar yanındada biraz tütün ve dogal mentol .
Güzelce traşı oldukdan sonra yüze etkisi harika mentolden dolayı bariz ısırıyo yüzünüzü fakat rüzgarında etkisiyle yüzde hissedilen serinlik enfes bişey . Geleneksel traşı seven suya sabuna dokunup fırça ve ustura kullanan arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim Karşınızda Floıd Mentolado degerli arkadaşlar .1 Photo
- 7 beğenme
Yorum
-
Miller Harris - Citron Citron
En sevdiğim Harris parçalarından. Meşe yosununun narenciyelerle takıldığı kokularda maço bi' tavır, ona eşlik eden saflık kavramı ve güçlü bi' karakter yakalıyorum sürekli. Bu çok hoşuma gidiyor.
O kadar ayarlı yeşiller, bi' o kadar temiz ve derin derin içe çekmelik narenciyeler... Bi' tutam sıcak baharatlarla süslenmiş sediri yücelten meşe yosunu.
Nefis bi' harmoni.
Son olarak, 12 Angry Men filminde Henry Fonda beyaz takım elbisesiyle nefis taşırmış bunu...- Stop the car...
- What ?!
- Stop the fuckin' car!
- 12 beğenme
Yorum
Yorum