Sinemaya gideceğim akşam için Amouage - Reflection kullandım
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Mart 2018
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
ORLOV Blue Lili. Feminen olarak sınıflandırılmış, gül ağırlıklı, çiçeksi, hoş bir parfüm. Kendi sitesinde notalar açıklanmamış henüz muhtemelen yeni olduğu için. Fragrantica da çiçeksi ve odunsu olarak nitelendirilmiş. Üst notalar: Gül ve yeşil notalar. Orta: Gül yağı, Siyah gül, Frenk üzümü, Şeftali. Alt notalar: Odunsu notalar, Vetiver, Deri. Deri yazdığına bakmayın kesinlikle çok hafif bir parfüm. bana MFK A La Rose yi anımsattı ki çok sevdiğim bir parfümdür ve bu da Feminen bir kokudur. Ancak Parfümlerde cinsiyet ayırmayan biri olarak bu parfüme de bayıldım. Bayanların bayılacağı bir parfüm ancak ben feminen kullanmam diyen erkeklerin pek hoşuna gitmeyebilir. Yine de şans vermelerini öneririm
- 13 beğenme
Yorum
-
-
-
Orlov Golden Prince. Baharat ve odunsu, erkek parfümü olarak sınıflandırılsa da bayanların kullanımına gayet uygun bir parfüm.
Üst nota: Kırmızı çilek, Greyfurt Baharatsı notalar
Orta nota: Çedar, Tütsü, Hindistan çevizi, Ardıç
Alt nota: Vetiver, Sandal, Meşe yosunu
MFK Lumiere noire homme yi anımsattı. Orlov markasının kullandığım ikinci parfümü ikisinin de MFK nın farklı parfümlerine benzerliği oldukça fazla. BLUE LİLİ modelini de MFK A La Rose benzetmiştim MFK beğenenler mutlaka bunlarıda beğenecektir. Bu arada bu iki parfümün ardında ki burun ''Sidoine Lancesseur'' By Kilian markasının Black Phantom, Apple Brandy, Straight to Heaven ve Extreme, Vodka on the Rocks gibi çalışmalara imza atmış biri. Bende bu denediğim prfümleri niye bu kadar beğendim diyordum kendi kendime
Bunların dışında bu markanın 4 tane daha parfümü var elimde, onları da deneyip yazmaya çalışıcam. Hakkında pek bir şey yazılıp çizilmemiş güzel bir marka
Son Düzenleme Kosovic; 06-01-18, 07:26. Tarafından yapıldı.
- 13 beğenme
Yorum
-
-
- 9 beğenme
Yorum
Yorum