Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Mart 2018

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Click image for larger version

Name:	
Views:	0
Size:	178.9 KB
ID:	59318 Memoir

Yorum

• MFK - Lumiere Noire pour homme. Ne kadar elegant bir koku olduğunu her seferinde hatırlatıyor.

Yorum

• Jovoy - Les Jeux sont Faits. Sıcak romun içinde kurutulmuş meyveler. Hafif kirli ve zıpır hissiyatı veren kimyon ve paçuli birleşimi dipten dibe gelen son derece kaliteli odunsu notalar ve vanilya. Sanki gecelemeyi barda yapmış birisinin sabah kalktığında üstüne sinmiş bir koku misali. Maço bir maskülen

Yorum

• Akşam lddm by andy
          İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

• The Different Company Pure eVe

Yorum

• Carbone de Balmain... Çam-limon arası hafif tatlı reçinemsilikle dumansı tütsünün birlikteliği, sedirsiz, turunçgilli ve daha ferah bir Gucci pour Homme 1 havası estiriyor. Muhtemelen Iso-E super etkisiyle de sentetik bir karakter algılanıyor ama rahatsız eden türden değil. Kısa süre içinde tene yakın kalması en büyük dezavantajı. Performansı daha güçlü olsa, maskülen seçenekler arasında önemli bir yer edinebilecek düzgün bir ana akım parfüm denilebilir. Parfümü 3-5 ay önce bana hediye eden, kendisi burada olmasa da gölgesi halen hissedilen Makedon'a teşekkürler.

Yorum

• Az önce decant hazırlarken coromandel pi masculin pluriel casamorati hermes l’homme kaosunda kaldım burnum düştü coro ve pi kokuyorum diğerleri de alttan alttan geliyor
                İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

• Tuberose
                  Tuberose Yorumladı
                  Yorumu düzenleme
                  Off o durumu bende yaşadım kaç kez ... beynim dumura uğruyor resmen ... elleri iyice yıkayıp , burnu dinlendirmekten başka çaresi yok , geçmiş olsun hocam

• matrai
                  matrai Yorumladı
                  Yorumu düzenleme
                  Ben hemen hemen hergün yaşıyorum o kaosu

• D.S & Durga - Spirit of the Glen

Yorum

• Nishane Hacivat

Yorum

• Timbuktu

Yorum

• Dekanttan :

Frederic Malle Al Waad/Promise:

N’olur keşfedilmesin, n’olur..

L’Artisan Timbuktu
                      Son Düzenleme dewnew; 12-01-18, 08:02. Tarafından yapıldı.
                      https://www.fragrantica.com/member/789115/

https://www.instagram.com/sebnemin_dunyasi/

Yorum

• murrjm
                        murrjm Yorumladı
                        Yorumu düzenleme
                        Promise hakkında bi şeyler söyleyebilir misiniz meraklardayım

• dewnew
                        dewnew Yorumladı
                        Yorumu düzenleme
                        Sevgili murrjm Promise; The Night’ın daha törpülenmiş ve Portrait of A Lady’nin daha maskülene yakın ve isyankar hali gibi, gül labdanum ve paçuli alıyorum en çok, tokat gibi imza parfümlerden, yalnız love or hate bir iş, sevmeyeni daha çok olabilir, ben çok çok etkilendim, kıyafetimdeki duruşuna bayıldımmm..Bir erkeğin kullandığını düşünürsem benim hayalimde şu arkadaş canlanıyor: Omar Borkan Al Gala

• Creed Viking

Yorum

• İnitio - Absolute Aphrodisiac

Yorum

• KARALARIN_CEMAL
                          KARALARIN_CEMAL Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          İnsanı kendine aşık ettiriyor değil mi Kürşat hocam? :-))

• Azzura
                          Azzura Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          Valla kesinlikle Ragıp hocam insana özgüven aşılayan bi koku alıştıkça bırakamıyorsun

• Orjinal yazı sahibi: dewnew
                        Dekanttan :

Frederic Malle Al Waad/Promise:

N’olur keşfedilmesin, n’olur..

L’Artisan Timbuktu :

Bu parfümü bana hediye eden kardeşimi yad edeyim, bu parfüm forumunda en çok senin yazılarını okumayı özlüyorum, net.
                        Hocam al waad i dört gözle bekliyorduk geldi mi türkiye ye

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Sabah başlangıç Guerlain Songe Bois D un Dete ile yaptım eski kafa küflü ve dumanlı bir yapısı var çok kaliteli ama kullanılması zor cesaret isteyen ileri yaşta kullanılacak bir parfüm, kesinlikle kapalı ortamda kullanılacak bir parfüm değil. Akşam dönüşümde ise Frederic Malle Dries Van Noten kullandım, bu markanın kullandığım her parfümü bana ayrı bir zevk veriyor, hepsi üst düzey kokular ama gel gelelim parasını hakkını tam olarak veren bir parfüm değil. Gerçi bir çok parfüm de fiyatının hakkını vermiyor ama Frederic Malle bir çoğuna nazaran hakkını verenlerden bana göre

Yorum

İşleniyor...
                          X