Sabah LIDG, öğlen Pure Malt. İkisi de tenimde kalıcı olmadı. :/
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Mart 2018
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
-
Eau Des Baux.
Her ne kadar açılışı Tobacco vanille ile benzer olsa da kısa süre sonra bambaşka bir forma bürünüyor. Vanilya yoğun olarak hissediliyor. Aşırı ve baygın bir tatlılık yok. Genel beğeniye uygun. Edt olmasına rağmen performans olarak gayet tatminkar.
Son Düzenleme herobabyfb; 23-12-17, 11:25. Tarafından yapıldı.
- 10 beğenme
Yorum
-
O'driu Peety'nin şişesine bu kış ilk kez gitti elim... Açılışın zenginliği muazzam. Kısaca tanımlamak istersek, kirli ama çekici bir hayvansallık ve sıcak, keskin, egzotik baharatların yarattığı yoğun bir oryantal hava denilebilir... Daha detaylı bahsetmek gerekirse de bana hissettirdikleri şöyle: Sanki atın, bir yığın malzemeden oluşan karışık kuru yeminin ilacımsı ve tatlımtırak kokusuna, kuru ot balyalarının kokusu karışmış ve ahırın zemininde serili olan talaşlar da atın keskin amonyaklı idrarıyla biraz ıslanmış. Bunlara ilaveten burnuma bazen hafif dumansı bir karabiber ve meyankökü gelirken, bazen karanfil ve tarçın çarpıyor, sonra inceden bir acı portakal kendini gösterir gibi oluyor. Dengeler çok başarılı. Bu kadar farklı kokunun birlikteliği bir kaos değil kendine özgü olmayı başaran kişilikli bir oryantal atmosfer yaratıyor. Hayvansallık fazla uzun sürmüyor ve orta bölümde, kuru tütünsü tarafı hissedilen tonka ile abartısız vanilyalı amberin havayı yumuşatan tatlılığı parfümü daha sıcak ve köşesiz hale getiriyor. Bu kısımlar da güzel ve konforlu ama daha bilindik, daha alışıldık bir çizgide. İlk bölüm kadar ilginç ve farklı değil. Sonlarda ise tatlı kuru tütünümsü koku kayboluyor ve burnu okşayan hafif tozlu, yumuşak bir aromatik odunsuluk iyice öne çıkarken ona gene dozunda bir vanilya eşlik ediyor. Uzun süren bu son bölüm de bana keyif verdi. Güçlü ve dolu dolu gerçekleşen açılıştan itibaren ilk bir saat kadar yayılım gayet yüksek, sonrasında giderek düşüyor ve uzun süre tene yakın ilerliyor. Kalıcılık tatminkar.
- 12 beğenme
Yorum
-
Initio Magnetic Blend 1 notalar: Amber, Ambergris.. felaket hayvansı bir parfüm saf amber kokuyor bi mağazaya uğradığınız da deneyin derim sadece saf amber koklamak için. Sakın kağıtta koklamadan üstünüzde denemeyin kolay begenilecek bir şey değil. Buna benzeyen başka parfüm e rastlamadım. Tek başına kullanıldığı gibi Absolute Aphrodisiac, Divine Attraction ile de kullanılabiliyor. Initio Blend serisinin böyle bir özelliği de var
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Son Düzenleme Kosovic; 23-12-17, 17:08. Tarafından yapıldı.
- 9 beğenme
Yorum
-
Jean Charles Brosseau Ombre Rose eau de cologne ve Guerlain Insolence Eau Glacee
Vintage Ombre Rose EDC kolonya konsantresi olmasına rağmen , bugünün Ombre Rose formülü çarpı on kaplan gücü.
Insolence Eau Glacee, benim gözümde orijin edp edt ve hatta diğer flankerların gölgesinde, üretimi sonlandırılırsa veya sonlandırılmışsa hiç şaşırmam.
- 6 beğenme
Yorum
-
Patchouli Imperial, Yaş isteyen olgun bir parfüm. Liderlik yönü olan insanların imza parfümü olabilecek bir yapısı var.
- 9 beğenme
Yorum
Yorum