Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Ekim 2017

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Orjinal yazı sahibi: Frozenwings

Ben de LDDM kullandım. Yağmurlu İstanbul havasına yakıştı, kendine has bir sıcaklığı var.
    👍🏻

Yorum

• Pure Wood kullandım. Etrafa yayılımının çok az olduğunu düşünüyorum.

Yorum

• Ormonde Jayne - Montabaco İntensivo

Yorum

• umit.K
          umit.K Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Bir Montabaco severi olarak bu Intensivo versiyonu merak ettiğim kokular arasında en üst sırada.

• Azzura
          Azzura Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Hocam kesinlikle muhteşem bir koku çok şık ve zarif cidden bence tam bir sıvı karizma

• Bugün LİDGE, bir çok nişe kafa tutar bence

Yorum

• Bogue - MEM

Yorum

• Ajmal Utopia 2
            Son Düzenleme ali kayhan; 26-09-17, 21:45. Tarafından yapıldı.

Yorum

• Sabah hava soğuk ve yağmurluydu, bende tercihimi New York Intense'den yana kullandım. Sonbaharda iyi gider ama bence tam bir kış kokusu.

Yorum

• Boss- Cashmere Patchouli. Baygınlık vermeyen, oldukça güzel ve kaliteli bir izlenim uyandıran maskülen bir parfüm. Patchouli severlerin mutlaka denemesi gereken bir parfüm.

Yorum

• Güneşi görünce Adp Colonia. Aşırı sıcak havalara göre daha güzel oldu. Çok sıcak olduğunda Colonia beni boğuyor biraz
                  estefanyen

Yorum

• Roja elysium, valla kım.ne derse desın ben cok begendım

Son Düzenleme harunozkan89; 26-09-17, 14:44. Tarafından yapıldı.

Yorum

• Click image for larger version

Name:	
Views:	0
Size:	194.7 KB
ID:	45495

Yorum

• Cn scent intense

Yorum

• Mancera- Cedrat Boise...

Yorum

• Tiziana Terenzi - Ursa: ilk sıktığınız an deriye basılmış tulum peyniri gibi kokuyor. Küflü yeşilimsi tulum peyniri. Köyden gelirken yakınlarınızın getirdiği. (Şanslıyım) sonrasında paçuli notasında ilerliyor. Kilian straight to heaven kıvamında paçuli notası en baskın nota güzel koku ancak çok tek düze ilerliyor. Başlangıçta peynir gibi kokmak ardından da tozlu paçuli ile devam etmek isteyenler seçebilir. Takım elbise için güzel bir koku ancak biriyle buluşmaya gitmek için kullanılabilecek bir koku değil.

Yorum

• RİYAFES
                              RİYAFES Yorumladı
                              Yorumu düzenleme
                              Kürşat Hocam Ursayı Ursa yapan zaten o harika açılışı (benim için) devamı dediğiniz gibi sth ile aynı

• Azzura
                              Azzura Yorumladı
                              Yorumu düzenleme
                              Sefayir hocam koku açısından güzel bence paçuli notası başlangıcında çok daha kötü bekliyordum ama o kadar da kötü değilmiş ama gerçekten bana ilk sıktığım an küflü peynir hissiyatı yaşattı. Ben başlangıcı hariç devamını sevdim diyebilirim bu arada Memoir de çok hoşuma gitti hocam bugün onu da deneyebildim

• İstanbul da hava serinleyince tabi ki hiç düşünmeden kıymetlimiz LDDM

Yorum

İşleniyor...
                            X