Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Ekim 2017

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Orjinal yazı sahibi: matrai View Post
    Hermes - Terre D' Hermes. Zamansız bir klasik. Yıllar sonrada kullansak her zaman çağa ayak uydurabilecek bir parfüm. Kralsın Ellena
    bencede harika koku,Elinizdeki hangi yıla ait? yenileri pek güzel değil diyorlar

Yorum

• eldeki dekantları bitirme çabam devam ediyor. Bugün saçma sapan bişey yaptım,dibi gelmiş olan aventus ve dior ambre nuiti birlikte kullandım.O kadar güzel olduki anlatamam.Elimdeki çok sağlam batch'li bir aventus onu belirteyim.Aventusun dumanıyla bana göre en iyi gül kokusu olan ambre nuit harika bir uyum yakaladı.Dumansı gül kokuyorum.İkiside çok naif parfümler umarım en kısa zamanda her ikisiylede yeniden buluşurum

Yorum

• Bugün MD POSİON KULLANDIM her kullandığımda (nadir kullanırım farklı bir yanının olduğunu düşündürttürüyor fazla asi

Yorum

• Ajmalgillerden influence kullandım bugün.performans ve yayılım çok iyi fakat içerisinde bir nota var ki burnu baya zorluyor,çözemedim

Yorum

• Ozhan
            Ozhan Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Ajmalgiller güzel yakıştırma olmuş

• F.essence oud
            F.essence oud Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Eyvallah hocam 😀 elimde Ajmal ailesi oluştu

• Nawab of oudh koku ise

diğerleri ne?

Yorum

• Hermes Terre d'Hermes Eau Tres Fraiche.

Yorum

• Sel de Vetiverle yavaş yavaş yaza elveda
              estefanyen

Yorum

• Thierry Mugler - Cologne sabah sabah enfes ve aksama da dugun için Tom Ford - White Patchouli yanımda

Yorum

• Bergamote22

Yorum

• Chanel Allure Homme Sport Extreme...

Yorum

• Thierry mugler ultra zest

Yorum

• Bugün Nawab of oudh listelerde ilk 5 te yerini alır

Yorum

• Giorgio armani Attitude extreme açılış yaptım. Daha önceden kullandığım Armani black carat gold gibi sevdiğim designerlerden. Amber ve kahve birleşiminin güzel eseri bana göre, bu yaz mevsimini designerlerle geçiriyorum, sonbaharda soracağım o niche kokulara...

Yorum

• Frapin 1270

Yorum

• Yaz bitmeden Viw'in tadını iyice cıkarmak istiyorum

Yorum

İşleniyor...
                              X