Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Ekim 2017

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Comme des Garçons Red Sequoia
    estefanyen

Yorum

• ali
      ali Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      bende eski kırmızı şişeli olan var yeni sürüm beyaz şişeli. Yeni şişedeki halini bilmiyorum ama fragranticada biri yeni şişedeki öd yorumunu beğenmemiş ve kırmızı şişeyi tavsiye etmiş. Bendeki versiyonunda öd baskın değil. Daha çok destekleyici bir nota olarak kullanılmış ve rahatsız edici gelmiyor açıkçası. Koku fena değil serin havalarda günlük kullanıma uygun baya. Rom ve hafif çamlı odunsuların hissedildiği hoş bir kokusu var. Ben Jubilation xxv in orayantal olmayan daha keskin haline benzetiyorum. Zaten aynı parfümör tarafından tasarlanmış ikisi de.

• cornelius
      cornelius Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      açıklama için teşekkür ederim, kafamda biraz da olsa şekillenmiş oldu. denenecekler listeme aldım

• ali
      ali Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Rica ederim

• Arquiste'nin iki güzel parfümü ile birlikteydim son 1.5 haftadır. Birincisi Anima Dulcis. Sıcak baharatlar, tatlı reçineler, kuru kakao ve öd ağacından mamul bir çalışma ancak büyük bir kısmı daha doğrusu dip notalara kadar kakaolu Bapteme du Feu veya Arabie gibi. Yine dip notalara kadar oldukça saldırgan ve tatlı fakat bu saldırganlık ve tatlılık oldukça yumuşak şekilde ilerliyor. Ikinci Arquiste parfümü ise The Architecs Club. Şu ana dek kullandığım en güzel vanilya temalı parfüm diyebilirim. Diptyque Eau Duelle ile paralellik göstermesine rağmen içeriğinde bulunan çok kaliteli meşe ve yeşil reçineler ile ağırlığını ortaya koyuyor. Bu kokunun performansı Anima Dulcis'ten daha nazik olmasına rağmen beni hiç pişman etmedi.

Yorum

• Nishane Wūlóng Chá

Yorum

• TDC Sel de Vetiver

Yorum

• Kenzo - Pour Homme

Yorum

• Jo malone blackberry and bay Gerçekten çok doğal bir kokusu var ben çok sevdim.Ama gün içinde 2 3 kez tazelemek gerek ama buna değer

Yorum

• Virgin Island water

Yorum

• Vetiver Royal Bourbon

Vetiverseverlerin asla ıskalamaması gereken, zengin harmanlı güzel koku. Aslında havaların biraz daha soğumasını beklemeliydim ama özlemişim.

Yorum

• Açılış Mercedes benz club extreme kapanış burberry london

Yorum

• Aqua de loewe el. dekantın sonu geldi.Güzel parfüm ancak şişeli alınmaz

Yorum

• Heeley - Menthe Fraiche

Yorum

• "hocam camı açabilir miyiz, burası ilaç gibi birşey kokuyor"

Guerlain - Rose Nacree du Desert

Yorum

• KARALARIN_CEMAL
                        KARALARIN_CEMAL Yorumladı
                        Yorumu düzenleme
                        Yani hocam şimdi koku hakkında yorumunuz olumsuz mu yoksa yazın kullanılmayacak kadar ağır bir şey mi?

• Frozenwings
                        Frozenwings Yorumladı
                        Yorumu düzenleme
                        Bilakis, güzel bir gül-oud yorumu olarak severek kullanıyorum, ama insanlarımız oud ile tanışmaya hazır değil. Yaz sıcağına pek uygun sayılmaz.

• Aventus Miss

Yorum

• Francesca Bianchi - Sex And The Sea. Gri amber ile koyulaştırılmış ve karamelize edilmiş bir hindistan cevizi, reçinemsi çiçekler ve hafif tatlılık veren meyveler. Oldukça iyi rafine edilmiş bir parfüm yazlık bir ismi olsada bana göre kapalı hava parfümü

Yorum

• Click image for larger version

Name:	
Views:	0
Size:	3.43 MB
ID:	42595
                          فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ

Yorum

İşleniyor...
                          X