Comme des Garçons Red Sequoia
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Ekim 2017
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
- 6 beğenme
-
bende eski kırmızı şişeli olan var yeni sürüm beyaz şişeli. Yeni şişedeki halini bilmiyorum ama fragranticada biri yeni şişedeki öd yorumunu beğenmemiş ve kırmızı şişeyi tavsiye etmiş. Bendeki versiyonunda öd baskın değil. Daha çok destekleyici bir nota olarak kullanılmış ve rahatsız edici gelmiyor açıkçası. Koku fena değil serin havalarda günlük kullanıma uygun baya. Rom ve hafif çamlı odunsuların hissedildiği hoş bir kokusu var. Ben Jubilation xxv in orayantal olmayan daha keskin haline benzetiyorum. Zaten aynı parfümör tarafından tasarlanmış ikisi de.
-
Arquiste'nin iki güzel parfümü ile birlikteydim son 1.5 haftadır. Birincisi Anima Dulcis. Sıcak baharatlar, tatlı reçineler, kuru kakao ve öd ağacından mamul bir çalışma ancak büyük bir kısmı daha doğrusu dip notalara kadar kakaolu Bapteme du Feu veya Arabie gibi. Yine dip notalara kadar oldukça saldırgan ve tatlı fakat bu saldırganlık ve tatlılık oldukça yumuşak şekilde ilerliyor. Ikinci Arquiste parfümü ise The Architecs Club. Şu ana dek kullandığım en güzel vanilya temalı parfüm diyebilirim. Diptyque Eau Duelle ile paralellik göstermesine rağmen içeriğinde bulunan çok kaliteli meşe ve yeşil reçineler ile ağırlığını ortaya koyuyor. Bu kokunun performansı Anima Dulcis'ten daha nazik olmasına rağmen beni hiç pişman etmedi.
- 8 beğenme
Yorum
-
Francesca Bianchi - Sex And The Sea. Gri amber ile koyulaştırılmış ve karamelize edilmiş bir hindistan cevizi, reçinemsi çiçekler ve hafif tatlılık veren meyveler. Oldukça iyi rafine edilmiş bir parfüm yazlık bir ismi olsada bana göre kapalı hava parfümü
- 7 beğenme
Yorum
Yorum