Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Ekim 2017

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Click image for larger version

Name:	ambra-aurea.jpg
Views:	55
Size:	52.7 KB
ID:	46456

Yorum

• Tobacco Vanille

Yorum

• The Mercant Of Venıce.Arabesque.Tes sprey, gün boyu performans.

Yorum

• Click image for larger version

Name:	
Views:	0
Size:	254.3 KB
ID:	46496 X

Yorum

• Tom Ford Noir de Noir

Yorum

• Kilian- STH...Gerçekten kaliteli bir eser....

Yorum

• Pierre Guillaume PG21 Felanilla 🐾🐾 gurme olmayan bir vanilya, pudrali süsen ve amberin konforlu uyumu

Yorum

• Amouage Opus VI - Opus serisi içerinde kalite hissiyatı en yüksek parfüm bana göre. Biraz arabik yapısı var fakat hacı yağı yakıştırmasını kimse yapmaz. Amber severlerin mutlaka denemesi gereken bir amuage yorumu.Özellikle Amouage ın tütsü notasında ne kadar profesyonel olduğunu gösteren bir çalışma Zaten Opus serisinde VI dan sonra çıkan parfümler maalesef ki kimseyi cezbedemedi.

Yorum

• Opus VI’da içimde ukdedir. Bir türlü denk getiremedim. Havalar soğuyunca fırsat şeker şerbet Karagöz sıktım ben de. Bu parfüm de ilk izlenimin ne kadar yanıltıcı olduğunun ispatı gibi. Hacivat ve Karagöz’ü ilk kez açıp kokladığımda hafiften burun büktüğüm Hacivat’ı büyük biz hızla tüketirken, ilk koklayışta daha kullanılabilir bulduğum Karagöz’e hemen hemen dokunamadım gibi, aldığım tek yorum da çok bayıltıcı olduğu yönünde oldu. 10 saat falan geçtikten sonra kokunun bayıltıcılığı gidiyor aslında, en mantıklısı yalnız yatılan zamanlarda yatmadan önce sıkmak, aksi takdirde yanınızda yatan sabaha çıkmayabilir.

Yorum

• Gündüz Absinth, akşam serinliginde B. Afgano
                      estefanyen

Yorum

• Black Orchid akşamı yine.

Yorum

• Gündüz Noa,gece Pure Poison.Son günlerde hep temiz,çiçeksi parfümler kullanıyorum.Daha mutlu,huzurlu hissetmemi sağlıyorlar.Noa,saflığın,masumiyetin kokusu gibi.Sanki parfüm değil,tenden yayılan temiz,duru bir koku hissi veriyor.Pure Poison,harika beyaz bir çiçek buketi gibi.Özellikle portakal çiçeği kokusunu bu parfümde çok net alıyorum.Her ikisi de çok karakteristik parfümler.Kalıcılıkları çok yüksek değil ama güzel kokuları için almaya değer...

Yorum

• Tom ford italian cyprees kullandım cok iy yaa .

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Biraz tatlı bir sıcak varken ; Acqua Di Parma - Essenza

Yorum

• Guerlain - SDV

Yorum

İşleniyor...
                                X