Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Ekim 2017

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• OJ QI Intensivo

Yorum

• Xerjoff Lira son demlerini yaşıyor.

Yorum

• Nishane - Fan your Flames. Ağız sulandırıcı bir Hindistan cevizi kullanımı var,nedense tütün notasını hissedemiyorum.

Yorum

• Nicolai Ambre Cashmere Intense... Uzun zamandır kendimi bu kadar ben hissettiren bir parfüm sıkmamıştım. Sanırım havaların soğumasıyla,parfum kullanmak daha bir keyifli hale geldi. Kaliteli ve sıcak bir amber kokusu.

Yorum

• Amouage - Honour

Yorum

• ali kayhan
              ali kayhan Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Amouagelar içinde en beğendiğim parfüm bu..

• Azzura
              Azzura Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Reflectiondan sonra artık benim de iki numaram oldu

• Click image for larger version

Name:	
Views:	0
Size:	174.1 KB
ID:	45848 Lyric

Yorum

• Xerjoff 1861 Zefiro. Açılış tozlu ve geniz yakan bir bergamot daha sonrasında Tütsü kakule ve tarçınla harmanlanmış odunsu notalar oldukça herbalımsı bir kokusu var. Biraz eskiye selam çakıyor. Sanki günümüzde halen cep saati kullanan slim fit takım elbise giymiş birisi gibi. Hem otantik hem modern ve bir o kadar dikkat çekici

Yorum

• Dior Homme İntense

Yorum

• FM musc ravageur

Yorum

• Creed VIW

Yorum

• guerlain songe d'un bois d'ete bu parfümü çok sevmeye başladım..

Yorum

• amouage opus 5; bu markanın neredeyse tüm parfümlerini denedim,dekantlarını aldım. jubilation dışında beğendiğim bir parfümü olmadı. jubilation'ı beğenmeme rağmen elden çıkarttım zira kullanabileceğim bir parfüm değil.Bir çok yerde en iyi amouage olarak gösterilen opus 5'i çok merak ediyordum.Benim markaya olan merakımı bitiren parfüm oldu. bir daha amouage parfümü alacağımı sanmıoyrum.Parfüme gelecek olursak yoğun çiçeksilik içeren oldukça kadınsı bir parfüm.Ben iris kokusunun baksın olduğu güllü ödlü bir parfüm beklerken hissettiğim beyaz çiçekler ve birazda içki kokusu oldu.5 ml dekantı bile bitirebileceğimi sanmıyorum

Yorum

• Uzun zamandır denemek istediğim ama her seferinde bir başka yöne sapıp,başka tercihler kullanıp almayı ihmal ettiğim parfümü kullandım bugün...CHERGUİ
                          Keşke kendisini bugüne kadar ihmal etmeyip daha önceden kavuşsaymışız

Ve bugün şundan tam olarak emin oldum ki ''ben tatlı kokuları çok daha fazla seviyorum''....

Yorum

• Masque - Tango

Yorum

• Bugün Nishane serimden Munegu ile beraberim.sonbaharda kullanılabilecek ve baharat kalitesinin iyi olduğu güçlü koku olarak düşünüyorum.

Yorum

İşleniyor...
                              X