Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Ekim 2017

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Nishane Zenne

Yorum

• MFK Oud... hastasıyım hastası

Yorum

• Givenchy Insense Vintage

Yorum

• Tauer LDDM

Yorum

• Sabah İnitio Blessed Baraka ile açılış yaptım Bmw motoru gibi sonradan açılıyor koku, durdukça arkadan geliyor ama tene yakın duruyor gibi geldi bana yine de severek kullanıyorum iyi ki almışım, Akşam dönüşüm vazgeçilmezim Mercedes Benz le parfüm, bakın ısrar ediyorum niche kalitesinde bir koku almayan pişman olur. Şu anda n11 e yine gelmiş 299 TL fiyatı var 120 ml
            Son Düzenleme KARALARIN_CEMAL; 28-09-17, 10:48. Tarafından yapıldı.

Yorum

• ali kayhan
              ali kayhan Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Daha öncede Ajmal parfümlerini tavsiye ediyordunuz, ben denedim çok beğendim, bunu da fırsatım olunca deneyeceğim hocam.

• KARALARIN_CEMAL
              KARALARIN_CEMAL Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Mercedes benz Le parfüm başka güzel hocam, Tuscan Leather ile alakasını bir türlü kuramadım, deri teması olmadığı halde en çok Tuscan leather e benzetmişler

• MFK Lumiere Noire

Yorum

• Diptyque Tarocco, taze narenciye çok rahatlatıcı ve kalıcı

Yorum

• Perris Monte Carlo Oud Imperial
                estefanyen

Yorum

• Parfüm d'empire fougere bengale lavanta ve sarı tütün. Hiç beklemediğim şekilde beğendim. .Mustafa Bey sağolsun..

Yorum

• 3 fıs Kalemat sıktım. Tenimde kokuyor ama etraf hissediyor mu bilmiyorum. Çok tatlı ve çok sıcak bir koku. İlk başta hacı misi gibi ama sonra güzel bir misk ü amber.

Yorum

• D&G The One Edp Exclusive Edition

Yorum

• Guerlain - Shalimar.

Yorum

• Azzura
                          Azzura Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          Çok muhteşem bir koku

• Frozenwings
                          Frozenwings Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          Ben de bayılıyorum

• lartisan mechant loup

Yorum

• abdul samad al qurashi black incense; Bond amber en beğendiğim parfümdü dip notolarındaki yoğun amber ve tek düzelik beni bu parfümden soğuttu.En sevdiğim nota olan gülü doğru kullanabilen parfüm sayısı çok az.İşin içine birde öd girdiği zaman ince eleyip sık dokumak gerekiyor. abdul samad al qurashi black incense burun kıvırdığım tüm boşlukları doldurdu.Ofis kullanımına uygun bir öd - gül parfümü.Gül ve ödü birleştirdiğin zaman içine koyman gereken iki nota daha var amber ve safran.Hem klas hem naif hemde bu kadar ağır notalar.Şapka çıkartılacak bir parfüm.

Yorum

• Ajmal silver shade sıcak bir gün için çok iyi oldu.Creed silver mountain water 'ın çok ucuz fiyatlı alternatifi.şaka gibi fiyatıyla denemenizi ısrarla tavsiye ediyorum

Yorum

İşleniyor...
                            X