Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Bir davetten geldim az önce ve üzerimde Guerlain - Santal Royal vardı.
Yani nasıl desem bilemedim. Bu bildiğin silajı nükleer derecesinde Rose&Oud ve Musk kombolarından biri. Ne kadar yırtınsam da Sandal'ın o naifliği ve ekşiliğini alamadım. Sürekli burnuma gelen gül ve destekleyicisi öd oldu. Aralarda hafif kirlilikte hissettim, nedir ne değildir diye baktım notalara... Teşekkürler deri!
Benzeri çok koku var ve bende bi' farklılık hissi yaratmadı malesef.
Son söz: Sen Guerlain sin, büyük düşün!!!
- Stop the car...
- What ?!
- Stop the fuckin' car!
Sabah sabah Vanille d'Iris Ormonde Jayne..
Güne ve dostlara merhaba..
Deneyimlediğim bir çiçeksi diye tanımladığım kokuydu ama bu gün deri kokusunu ilk kez aldım..Yani montu mu yaktık diye düşünmeden edemedim.....Başka arkadaşlardan bu kokuda deri notası alan var mı? Ya da deriyi çağrıştıran ne olabilir?
Bekleriz efenim...
Alerjiden midir nedir bilmiyorum bu kez de burnum moleküllere kadar hissettiriyor kokuları. Lddm bile geniz yakıcı, asidik bir parfümmüs gibi hissetmiştim dün. Kadife gibi kokulara dahi elim zor gidiyor bu gibi durumlarda. Neyse fahrenheit ile basladik bugun, traş balsamı rayihasını aldikca mest oluyorum.
Sert ve soğuk geçen son 20 günden sonra artık biraz ferah bir koku istemiş olacağım ki Amouage Lyric Man kullandım; güneşli bir günde taze gül bahçelerinde yürüyorum.
Yorum