Nasomatto Pardon
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? - I
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Bond Sandalwood. Cok degerli bir parfüm, muthis dogal kokuyor. Tam bir terapi kokusu. Özellikle agaçlık, camlık kuru çimenlik ortam sevenlerin denemesini tavsiye edebilirim. Parfüm fiyatları sacma bir hal aldı son bir yılda Sandalwood da gereksiz pahalı bu yuzden. Bu fiyatlara bu parfümler alınır mı? bence alınmaz.
- 8 beğenme
Yorum
-
Oriza Legrand Vetiver Royal Bourbon ya da Royal Bourbon Vetiver ya da Vetiver Bourbon Royal ya da Bourbon Vetiver Royal amaaan..
En sevdiğim vetiverler; "bu", Sycomore ve Vetiverus (Umutusumdan ileri gelir)
- 7 beğenme
Yorum
-
LDDM sıktım Tauer in gülen yüzü sabah sabah güneş gibi açtı. Pozitifleştiren bir parfüm kokudan mı Tauer den mi onu düşünüyorum... Bence ikisi de her sıkışımda o resmi geliyor gözümün önüne yalnız..
- 13 beğenme
Yorum
-
Herkese güzel günler olsun..
Bir zamanlar fırtına gibi esen Ormonde Man...
Acaba yazılışından mı ORmonde MAN ... ORMON ... ben de orman havasını hissettiriyor bilemiyorum...
Bazı parfümlerinin renk ,şişe veya bizde uyandırdığı kişisel olmayan duygular (subliminal diyelim)sebebiyle etkilendiğimizi hatta firmalarca yönlendirildiğimizi düşünüyorum ki belki başka bir
başlık konusu...
Severek kullanıyoruz tabii.. Etrafta memnun..
- 10 beğenme
Yorum
-
hocam zaten öyle demedim kastettiğim kişisel algılarımızın o yönde olduğu..yoksa parfüm dünyasının türk tüketiciyi kaale aldığı günler olur umarım zamanı gelirde.....
Kendimi örneklersek ,dekantta kokunun üstünde olan yazının gelişigüzel ya da bence kötü olması , değerlendirirken 1 tık aşağıda puanlamama sebeb oluyor..ama şişeli ambalajında olunca kokuya daha olumlu yaklaşıyorum..
-
Gene zayıf noktam turk adı geçen kokular ,güller daha fazla merakımı çekiyor..veya bazen bir koku evinin çıkardığı parfümler istisnasız kabul görüyor ya da rededilebiliyor.vb..Ne kadar kendi kararımız gibi gözükse ,aslında hiçbir kararı kendimiz veremiyoruz
İlginç bir konu bu aslında..
Mutlulukla kalın..
-
Tiziana terenzi kirke, performansı az olur diye 7-8 fıs sıktım sakın 8 fıs sıkmayın şov yapıyor oda değil komple ofis dolduruyor şirkettekiler ile köşe kapmaca oynuyoruz
- 12 beğenme
Yorum
-
Bu kadar fark edilir olacağını tahmin etmemiştim dozaj 7-8 fıs üzerine çıkmadım fakat çok çok üst düzey olduğunu hissettim şirkettekiler en azından öyle hissetirdi. Kokuyu alan sevdi fakat uzun sürede sıkıldıklarını fark ettim ama fazla sıktığım içinde olabilir yoğun yoğun estiyse çünkü pozitif bir koku
Yorum