Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Sabah tekrar Cartier - L'Envol kullandım. İmza kokusu olabilir. Ne çok agresif, ne çok silinik. Her ortama kendini uyduruyor. Bir de sıcaklarda göreyim nasıl olacak.
Uzun zamandır kullanamayı unuttuğum le male terrible kullandım. Amouage reflectiona benzyior bence ama yerini tutmaz tabiki
Terrıble ın bendekı yerı ayrıdır, ozledım sırf ozlem gıdermek ıcın matraıden dekant ıstedım..
Reflectıona le male den zıyade terrıble daha mı.cok benzıyo hacı
İnitio Side Effect
Beyler kullandgm en guclu en kalıcı kokulardan 2gun once gomlegıme sıkmıstım, su an baktm.hala buram buram.hıssedıyorum, ılk sıktgm sıra rom ve tobaccoyu hıssedebılıyodum.su na cok naıf bı vanılya tarcın ıkılısı
Absolute afrodızyakın yenı cocugu denebılır, bıraz daha az tatlı bnce ve cekıcı, maskulenlık de artmıs, tum ınıtıolar gıbı hatta daha etkılı dostlar
Sertliğe mola. Adp Colonia.(Standart olanı) Bu da zamansız kokulardan ..Tene çok fazla yakın kalıyor açıkçası çabuk kaybolmasa da.. Yalnız ilk sıktığım 30-40 dk içinde övgüsünü aldı (Oto kokusu olarak düşünülse de başta:P)
Yorum