açılışa özel private label. parfümü parfüm yapan dengeli ve elegant içerik kalitesi sonuna kadar hissediliyor.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? - I
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Uzun zaman sonra, keyifle parfüm seçtim ve kullandım. Yenileyici etkisini gün boyu hissettiğim bir şeyler aradım. Çok uzakta değilmiş; Byredo Bal d'Afrique. Pozitif meyveler eşliğinde, vetiverin adeta bir terapi uyguladığı, performansı bende yüksek seyreden bir güzellik. Açılışındaki yeşile yakın sarımtrak meyvelerin ardından vetiver, Terre d'Hermes vari devreye giriyor biraz. Ben meyveli vetiver diye aklımda tutuyorum bu tür çalışmaları. Viaggio d`Africa Pal Zileri,Hermessence Vetiver Tonka ve Atelier Cologne Vetiver Fatal gibi birçok arkadaşı olan bu parfüm, Vetiver Fatal'den sonra benim en çok beğendiğim ikinci yaratık. Bu tarz parfümleri seven arkadaşlar, saydığım 4'lüyü deneme şansı bulurlarsa bir göz atsınlar derim. Aralarında farklar var tabii ki ama genel konsept ve çağrışımlar aynı. Gerisi zevkinize kalmış.Son Düzenleme cantona8; 13-01-17, 10:14. Tarafından yapıldı.
- 5 beğenme
Yorum
-
Byredo - Accord Oud
Açılışında ki enfes böğürtlen ve rom'un hatrına sevebildiğim bi' oud çalışması oldu kendisi. Yoğun deri kullanımına rağmen nadir deri hissettim. Hatta uzun uzun kokladım, ucundan azıcık erişebildim de denebilir.
Bunların ardından devreye giren ve kapanışa kadar ölümcül derecede kendini hissettiren safran oldu. Öd' kullanımı ise benim sevmediğim bi' ayarda. Yani ilaçsı.
O açılış, tüm süreçte devam etse, bi' şişesi için yollara düşebilirdim.
- Stop the car...
- What ?!
- Stop the fuckin' car!
- 3 beğenme
Yorum
Yorum