Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? - I

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

açılışa özel private label. parfümü parfüm yapan dengeli ve elegant içerik kalitesi sonuna kadar hissediliyor.

Yorum

Uzun zaman sonra, keyifle parfüm seçtim ve kullandım. Yenileyici etkisini gün boyu hissettiğim bir şeyler aradım. Çok uzakta değilmiş; Byredo Bal d'Afrique. Pozitif meyveler eşliğinde, vetiverin adeta bir terapi uyguladığı, performansı bende yüksek seyreden bir güzellik. Açılışındaki yeşile yakın sarımtrak meyvelerin ardından vetiver, Terre d'Hermes vari devreye giriyor biraz. Ben meyveli vetiver diye aklımda tutuyorum bu tür çalışmaları. Viaggio d`Africa Pal Zileri,Hermessence Vetiver Tonka ve Atelier Cologne Vetiver Fatal gibi birçok arkadaşı olan bu parfüm, Vetiver Fatal'den sonra benim en çok beğendiğim ikinci yaratık. Bu tarz parfümleri seven arkadaşlar, saydığım 4'lüyü deneme şansı bulurlarsa bir göz atsınlar derim. Aralarında farklar var tabii ki ama genel konsept ve çağrışımlar aynı. Gerisi zevkinize kalmış.
      Son Düzenleme cantona8; 13-01-17, 10:14. Tarafından yapıldı.

Yorum

kilian intoxicated bu güne özel ve gün içinde tazelek için amouage jubilation xxv

Yorum

L'attesa - irisin (süsen) tüm yönlerini gösterdiği harika bir çalışma. Niş parfümlere cok guzel bir örmek.

Yorum

Moresque Rand Floral Oriental sınıfında denediğim en iyi çalışmalardan biri. Genel beğeniye uygun bir nish

Yorum

• cantona8
              cantona8 Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Bu Moresque ler benim için son şans. Sospirolarda umut çok yüksekti. bunlarda da hayal kırıklığı yaşarsam yıkılacağım

Pekji Ruh. En beğendiğim gül parfümlerinden biri. Basit daha doğrusu saf bir kokusu var, ama orijinal bir çalışma.

Yorum

Hasretle beklemiştim, bu açılışa denk geldi. Chergui miz hayırlı olsun.

Yorum

Herkese merhabalar. Amouage Opus V ile güne başladım.Bu kalıcılıkla muhtemelen günü onunla bitiririm

Yorum

Bentley Absolute diyerek forumda açılış yapmış olayım.

Tekrardan hayırlı olsun
                  Son Düzenleme alfie; 13-01-17, 15:46. Tarafından yapıldı.

Yorum

bu gün cuma gönlümden jubilation geçti

Yorum

Byredo - Accord Oud

Açılışında ki enfes böğürtlen ve rom'un hatrına sevebildiğim bi' oud çalışması oldu kendisi. Yoğun deri kullanımına rağmen nadir deri hissettim. Hatta uzun uzun kokladım, ucundan azıcık erişebildim de denebilir.
                      Bunların ardından devreye giren ve kapanışa kadar ölümcül derecede kendini hissettiren safran oldu. Öd' kullanımı ise benim sevmediğim bi' ayarda. Yani ilaçsı.

O açılış, tüm süreçte devam etse, bi' şişesi için yollara düşebilirdim.
                      - Stop the car...
                      - What ?!
                      - Stop the fuckin' car!

Yorum

Öncelikle hayırlı olsun diyelim forum için.

Bugünson bir kaç gün ki gibi cn homme

Yorum

Cdg wonderoud

Yorum

Selam arkadaşlar ben de geldim Bugün Tom Ford noir pour femme kullandım. Mükemmel...

GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Lagerfeld
                              Lagerfeld Yorumladı
                              Yorumu düzenleme
                              Hoşgeldin Hanımeliiiii.

Yeni forumun açılışına özel az önce MFK Oud Satin Mood

Yorum

İşleniyor...
                            X