Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? - I

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Boss velvet amber ile devam

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• CH Homme

Yorum

• Olmazsa olmaz başlığımız ))
        guerlain - l'homme ideal , ideal bir ladykiller olduğunu düşünüyorum.

Yorum

• Eau cyan

Yorum

• Franck Boclet Leather. Amber ve safran ile desteklenmiş oldukça konforlu bir deri yorumu. Nish parfümden ziyade ana akım parfümleri gibi bir yapısı var

Yorum

• Tom babadan bilek orkit
              Aurasına kurban olduğum,yerim ben seni.

Yorum

• Optuna
                Optuna Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Yeryüzündeki en pahalı parfüm olması gereken koku.

• Yarin kar bekliyoruz Cezayir'de... Amouage - Interlude ile isinayim dedim....
              Son Düzenleme eternal77; 16-01-17, 11:28. Tarafından yapıldı.

Yorum

• Bugün sehire yakin ama bir o kadar da daglarin arasinda kalan şantiyeme geri döndüm, cuma akşamı eve dönene kadar başka parfum kullanamayacagim. Bu yüzden bahar aylarına sakladığım çok beğendiğim bir parfüm olan French Lover kullandım.

Yorum

• Dün kullandığım Montale Roses Vanille zamk gibi yapışmış üzerime , nasıl bir canavarmış bu böyle. Bir 24 saat daha gider herhalde ...tabi ben bu kokudan kurtulmazsam

GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Akşam eve gittigimde agır bi koku kullanasım var :-) yada baharatlı ballı şöyle Chercuı gibi mesela . Mont bere atkı ısıtıyoda ya içimi ne ısıtıcak bu soguklarda.

Yorum

• Click image for larger version

Name:	Adsız.jpg
Views:	174
Size:	47.9 KB
ID:	2315
                      Deri, vanilya böyle eski toz deterjan kokusu da alıyorum sanki. Bir şekilde çekiyor beni.. Vetiver Fatal da böyle deterjan hissi hoşuma gitmezken bunda beğeniyorum..
                      Son Düzenleme mseren; 16-01-17, 12:05. Tarafından yapıldı.

Yorum

• Bugün Orchid Soleil kullandım.Bu parfüm tenimde kaldıkça meyveli,ferah bir vanilya kokusuna dönüşüyor.Hatta ben bazen bu parfüm kimden geliyor diye anlamaya çalışırken kendimden geldiğini farkediyorum.O derece farklılaşıyor

Yorum

• Costume National Homme

Yorum

• CDG 2Man

Yorum

• hocam ben ursa sandım ama?tütün dağı yazınca merak ettim şimdi..
                              Son Düzenleme kuzukardes; 16-01-17, 12:43. Tarafından yapıldı.

Yorum

• Umut Kurtoğlu
                                Umut Kurtoğlu Yorumladı
                                Yorumu düzenleme
                                Faruk abim selam. Nedense mesajları okuyamıyorum. Tapatalk yüklü değil diye.. Haberin olsun. Halledip yazacağım
                            İşleniyor...
                            X