Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Franck Boclet Leather. Amber ve safran ile desteklenmiş oldukça konforlu bir deri yorumu. Nish parfümden ziyade ana akım parfümleri gibi bir yapısı var
Bugün sehire yakin ama bir o kadar da daglarin arasinda kalan şantiyeme geri döndüm, cuma akşamı eve dönene kadar başka parfum kullanamayacagim. Bu yüzden bahar aylarına sakladığım çok beğendiğim bir parfüm olan French Lover kullandım.
Dün kullandığım Montale Roses Vanille zamk gibi yapışmış üzerime , nasıl bir canavarmış bu böyle. Bir 24 saat daha gider herhalde ...tabi ben bu kokudan kurtulmazsam
GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Akşam eve gittigimde agır bi koku kullanasım var :-) yada baharatlı ballı şöyle Chercuı gibi mesela . Mont bere atkı ısıtıyoda ya içimi ne ısıtıcak bu soguklarda.
Deri, vanilya böyle eski toz deterjan kokusu da alıyorum sanki. Bir şekilde çekiyor beni.. Vetiver Fatal da böyle deterjan hissi hoşuma gitmezken bunda beğeniyorum..
Son Düzenleme mseren; 16-01-17, 12:05. Tarafından yapıldı.
Bugün Orchid Soleil kullandım.Bu parfüm tenimde kaldıkça meyveli,ferah bir vanilya kokusuna dönüşüyor.Hatta ben bazen bu parfüm kimden geliyor diye anlamaya çalışırken kendimden geldiğini farkediyorum.O derece farklılaşıyor
Yorum