Atkinsons Love in Idleness. Ruj kokusu ararken körlemesine aldığım bir parfüm. Fragrantica'da kalıcılığı konusunda olumlu yorumlar alsa da bir saate kalmadan uçup gidiyor. Sadece ben değil, etraftakiler de alamıyor kokuyu. Parfümü kullananlarla yaptığım konuşmalardan anladığım kadarıyla seri farkı var şişeler arasında. Kokusunu alamadığım için pek tarif edemeyeceğim ama hafif meyveli ve çiçeksi, en çok (sanırım) heliotrop'u hissettiğim, koksaydı gün içinde severek kullanacak olduğum bir parfüm. İade prosedürü ile uğraşmak zorunda kalacağım maalesef.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Temmuz 2019
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Creed Acqua Fiorentina. Bol meyveli şahane bir yazlık. Meyvesinin çok olması zihinde aşırı tatlı bir izlenim verse de hiç bunaltıcı değil. Huzur verici bir kokusu var ve yazın çok rahatsız etmez. Azıcık ucundan yeşil ve hafif çiçeksi. Şahsen fiyatını göz önünde bulundurmaz isek çok da kötü performansa sahip diyemeyiz, hatta yazlık kokular için başarılı. Özellikle hanım arkadaşlar bir kere de olsa denesinler. Kokuda cinsiyete takılmayanlar da denesin. Feminen kokulardan önceden pek haz etmediğimi düşünürdüm. Ya "zamanla parfüm zevki değişir" olayını şahsen yaşadım ya da yanlış feminen parfümlere denk geldim
- 16 beğenme
Yorum
Yorum