Terre D'Hermes 2008 IFRA'nın en sağlam kurbanlarından..
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Temmuz 2019
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
-
Mfk aqua vitae forte
Açılısı ferah narenciye notalara eşlik eden karabiberle açılıyor kalitesi oldukça ben burdayım diyor az ilerde bahatsal yapı ile gerilerden gelen tarçın eşlik ediyor üst kısım böyle biterk orta kısımlarda geçiş yapıyor, kurkdijan imzası olan portakal çiçeği ve ylang ylang hafif tozlu bir pudramsı hava katıyor kapanışına daha gelmedim
Ama şunu söylemeliyim eşssiz temizlikte pürüzsüz oldukçada unisex
SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Son Düzenleme mmtmtlu1903; 07-07-19, 11:44. Tarafından yapıldı.Her Kalp İçindeki Çiçeğin Kokusunu Verir.
- 13 beğenme
Yorum
-
Kerosene - Sacred Memory - Fragrantica'daki Nasomatto'nun "Baraonda" benzetmesine hiç katılmıyorum; Baraonda çok daha kalıcı hoş hafif hacı yağı-muhteşem-viski-limon kombinasyonu olmasına rağmen, Sacred Memory'den oud'a benzeyen (ama içinde yokmuş) hafif bir misk-amber-hayvansallığı atlattıktan sonra sadece "girly" bir Algida-dondurması-frambuaz kokusu algılıyorum.
- 13 beğenme
Yorum
-
Ysl Rive Gauche. Gevurun barbershop dediği berber kokusu parfümlerden birisi de Rive Gauche. 1-2 dakika keskin bir açılış akabinde hemen kremsi bir fujer. O havadan ötürü bir kısım kesime olgun gelebilir. 4 mevsim de kullanılabilecek bir parfüm. Sadece tazelenmesi gerekiyor çünkü baya zayıf benim tenimde. Baya baya zayıf, şaşırtıcı seviyede zayıf
- 16 beğenme
Yorum
Yorum