Cn - Scent intense. Daha once kullanmamistim, Kenzonun klasik kült olmuş erkek kokusuna çok benziyor.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Temmuz 2019
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Bugün sevgili ali 'nin kıymetli armağanı Ginepro di Sardegna ile yağmur altı...
Güneş yukarıdayken bergamot ve selvi otları patlıyor, kapayıp yağmura döndüğünde ise şahane sedir, ardıç ve ada çayıyla en beyefendi halinde takılıyor.
Tek başıma, bi' Akdeniz adasında, bi' şişe de bundan..... Kıyı balıkçısı olasım geliyor vallahi.
- Stop the car...
- What ?!
- Stop the fuckin' car!
- 14 beğenme
Yorum
-
frederic malle mösyö...
dolgun hatlarıyla göz kamaştıran paçuli ve rom birlikteliği ile harmanlayıp misk ve tütsü ile kirletilip kızılderililerin barışçubuğu hissi yaratan bir koku...
kirli tozlu dumanlı sert biraz da içki sayesinde hafif herbal hava katılmış...
coromandelin maço sigara içki içen eski tozlu kıyafetleri giymekten vazgeçmeyen yalnız yaşayan gizemli kuzeni...İnsanın ruhu kokularıdır...
- 12 beğenme
Yorum
-
- 10 beğenme
Yorum
-
Lagerfeld, ah keşke... Su sesini duyarsam aklımdan bu geçiyor, bugün yağmurlu bahar sabahını kaçırmadım.
-
✨ Givenchy Amarige ✨
Alabildiğine özgür ruhlu beyaz ve sarı çiçeklerin dansı, 90’lardan günümüze parıltısını kaybetmemiş hem cesur hem nazenin bir çiçek buketi, kutsal pür aşk!
Sümbülteberin rüya gibi zarifçe selam verdiği, mimozanın pürüzsüz masumiyetini ve gardenyanın kışkırtıcılığını yıldız tozu edasıyla üzerimize serptiği geçmişle günümüzü kucaklayan zamansız iksir. ✨
- 11 beğenme
Yorum
-
Hermes Un Jardin sur le Nil.
Acımsı bir greyfurt ve portakal birlikteliği, çok hafif bir tatlılık veren mango (ki bence iyi harmanlandı mı kaliteyi bir tık yukarı taşıyan sevdiğim bir nota , misal Timbuktu), diplerden usul usul gelen domates yaprağı kokusu.
Jean-Claude Ellena’nın başyapıtlarından, enfes bir unisex.
- 12 beğenme
Yorum
Yorum