Orjinal yazı sahibi: Laborman
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
# Forum İçi Spliti v.3 + UzayExclusive Damping (ARŞİV) #
Çökme
X
-
Orjinal yazı sahibi: Freerange View PostMerhaba, Şişeli talep eden kişinin ayrıca istediği dekantlara istek olmaz ve şişe sahibi de 5ml için şişelerini yollamak istemezse nasıl bir yol izlenecek? Kurallarda bu sanırım yazmıyor. Hemen ekleyelim
Yorum
-
Mustafa hocam gözlerim MDCI İnvasion Barbere yi aradı ama Bülent abinin stoğunda kalmamış galiba, olanlar ile yetineceğiz görünen o. Splite katılım baya bi düştü. Halbuki çok geniş yelpazesi var ve fiyatlar çok dip. Beklentilerin dışında kalan parfümler çoğunlukta galiba, ya herkes parfüme doydu, ya herkesin bildiği kokular, ya da diğer ekonomik vb risklerden kaynaklanan bir durum var. Ben açıkçası birçoğunu denemiş ya da kullanmış olduğum parfümler, yoksa destek mahiyetinde bir katkıda bulunurdum. Diğer forumda Cüneyt hocamın spliti yeni tamamlandı, biraz bunun da etkisi vardır, şahsi fikrim bu splitin bitiş ve ödeme tarihleri biraz ertelensin diyorum. Yine de son söz Üstad Mustafa hocamın
- 8 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: KARALARIN_CEMAL View PostMustafa hocam gözlerim MDCI İnvasion Barbere yi aradı ama Bülent abinin stoğunda kalmamış galiba, olanlar ile yetineceğiz görünen o. Splite katılım baya bi düştü. Halbuki çok geniş yelpazesi var ve fiyatlar çok dip. Beklentilerin dışında kalan parfümler çoğunlukta galiba, ya herkes parfüme doydu, ya herkesin bildiği kokular, ya da diğer ekonomik vb risklerden kaynaklanan bir durum var. Ben açıkçası birçoğunu denemiş ya da kullanmış olduğum parfümler, yoksa destek mahiyetinde bir katkıda bulunurdum. Diğer forumda Cüneyt hocamın spliti yeni tamamlandı, biraz bunun da etkisi vardır, şahsi fikrim bu splitin bitiş ve ödeme tarihleri biraz ertelensin diyorum. Yine de son söz Üstad Mustafa hocamın
Zaten ödeme ile ilgili vs kimseye bir borcumuz yok Yani ödenmesi gereken bir kredi kartı yok ya da ödeme bekleyen bir iş yeri/firma vs yok. Forum ahalisinin kendi splitidir. Ben ne zaman isterseniz o zaman ödeşiriz diyebilirim ancak. Çünkü parfümleri alanlar da, verenler de %90 birbirini tanıyor
- 3 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: KARALARIN_CEMAL View PostMustafa hocam gözlerim MDCI İnvasion Barbere yi aradı ama Bülent abinin stoğunda kalmamış galiba, olanlar ile yetineceğiz görünen o. Splite katılım baya bi düştü. Halbuki çok geniş yelpazesi var ve fiyatlar çok dip. Beklentilerin dışında kalan parfümler çoğunlukta galiba, ya herkes parfüme doydu, ya herkesin bildiği kokular, ya da diğer ekonomik vb risklerden kaynaklanan bir durum var. Ben açıkçası birçoğunu denemiş ya da kullanmış olduğum parfümler, yoksa destek mahiyetinde bir katkıda bulunurdum. Diğer forumda Cüneyt hocamın spliti yeni tamamlandı, biraz bunun da etkisi vardır, şahsi fikrim bu splitin bitiş ve ödeme tarihleri biraz ertelensin diyorum. Yine de son söz Üstad Mustafa hocamın
Mdci Invasion Barbare fotoğrafta gözüktüğü kadar 600 TL
satılıklar da yukardaki şekilde Şerif üstadımda mevcut belki konuşup kendisiyle çözülebilir tabi iki tarafta isterseİnsanın ruhu kokularıdır...
- 2 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cantona8
Birçok nedeni olabilir ama zaten değerli birkaç üyemizin ricaları üzerine, herkesin de faydasına olur düşüncesiyle açılmış bir sayfa bu. Sanırım herkes nasılsa dolmaz mantığıyla bakıyor artık Halbuki herkes istediğini yazdırsa belki de resim netleşecek iyice "Şundan 5-10ml isteyeceğim ama nasılsa dolmaz" mantığı yanlış. Yanlış olduğu da geçmiş splitlerden tecrübelerle defalarca sabit Ben bir toparlamaya başlayayım da gerisi ne olur bakarız sonra. Katılanların ne istediği önemli sonuçta. "Değmez hocam. 10-15 şişe için uğraştırmayalım kimseyi" denir ise iptal ederiz. "Yok hocam olduğu kadar. Biz bu parfümleri denemek/almak isteriz" denirse de seve seve devamını getirir sonuçlandırırız.
Zaten ödeme ile ilgili vs kimseye bir borcumuz yok Yani ödenmesi gereken bir kredi kartı yok ya da ödeme bekleyen bir iş yeri/firma vs yok. Forum ahalisinin kendi splitidir. Ben ne zaman isterseniz o zaman ödeşiriz diyebilirim ancak. Çünkü parfümleri alanlar da, verenler de %90 birbirini tanıyor
VTR-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
- 3 beğenme
Yorum
Yorum