Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Amouage Boundless

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Amouage Boundless

    Click image for larger version  Name:	Amouage Boundless.jpg Views:	0 Size:	196.7 KB ID:	198827


    Amouage kan değişimden sonra bir hayli hızlandı. Markayı her ne kadar sevsem ve niche kategori içinde belli bir sınıfa koysamda bu kadar fazla parfüm çıkarmaları, onu geçtim flanker işine bile girmeleri bende soru işareti yaratmaya başladı. Bir Montale-Mancera olma yolunda hızla ilerliyor ve her yeni çıkan parfümü ciddiyeti biraz daha azaltıyor.

    Bu kısa öz eleştireden sonra parfüme gelecek olursak.

    Markanın tanımı özet olarak; Ormanda ağaç yaprakalrının arasından süzülen güneşin yeşil çimenlerle beraber yarattığı mutluluğu ve enerjiyi simgeliyormuş.

    Notalarına baktığımız zaman aslında sağlam bir iş çıkmasını bekleyebiliriz. Ama notalar bana biraz sonbahar kışı çağrıştırdı. Belkide ben yanılacağım ve bu zamana kadar yapılmamış bir bahar yaz parfümü çıkacak burasını şimdilik bilemiyoruz.

    Parfümün tasarımcısı daha önceden yine markaya Overture, Memoire Man, interlude Women, Opus III gibi 4 başarılı parfüme imza atan Karine Vinchon Spehner.


    Amouage Boundless açıklanan notalar.


    Kan Portakalı
    Kakule
    Zencefil
    Elemi
    Vanilya
    Benzoin
    Guaiac Wood
    Papirus
    Kakao
    Tütün
    Meşe Yosunu
    Tütsü
    Mür
    Vetiver
    Paçuli

  • #2
    Amouage'ın bu kadar sık parfüm çıkartması gerçekten saygınlığını biraz sarsıyor gibi geliyor banada, parfüme gelirsek notalar çok çeşitli hem vanilya hem meşe yosunu hem paçuli hem vetiver, karmaşık ama sağlam notalar var umarım efsaneler arasına girecek bir parfüm ortaya çıkar ve biz yanılırız

    Yorum


    • #3
      Bence taktik şu: Parfümperverleri o kadar çeşide boğayım ki..burunlarını kaldırıp başka birşey koklayamasınlar; odakta ben olayım :-)

      Yorum


      • #4
        Orjinal yazı sahibi: protectedsugar View Post
        Bence taktik şu: Parfümperverleri o kadar çeşide boğayım ki..burunlarını kaldırıp başka birşey koklayamasınlar; odakta ben olayım :-)
        Sürümden kazanayim...

        SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

        Yorum


        • #5
          Geldi mi acaba ? Deneyen olduysa yorum yapabilir mi?

          Yorum

          İşleniyor...
          X