Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Narciso Rodriguez / Musc Noir

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Narciso Rodriguez / Musc Noir

    Narciso Rodriguez'den 2021 itibari ile "Musc Noir" adında yeni bir misk parfümü geliyor.

    Musc Noir'da daha önce kadın serisinde rastlamadığımız süet notasını görmek heyecan verici. Misk ve süete heliotrop, beyaz sedir, gül ve erik akorları eşlik ediyor. Süet notası, Rodriguez serisi için yeni olsa da, yabancı kalmayacak bir akor ama erik, koleksiyonunda meyve notalarına pek yer vermeyen Rodriguez'in bu yeni parfümünde sürpriz bir nota olarak karşılıyor bizi. Erik son bir-iki yılın yükselen trendi meyve akoru modasına uyum sağlama çabası mı, yoksa bu kompozisyon içinde akıllıca yer bulan yardımcı bir unsur mu deneyip göreceğiz.



    Click image for larger version  Name:	musc noir - Kopya.jpg Views:	9 Size:	372.2 KB ID:	190389

    Kaynak: I Fragrance
    Son Düzenleme Rayiha; 02-01-21, 23:35. Tarafından yapıldı.

  • #2
    Şişede de değişikliğe gidip şeffaf bir şişe tercih etmişler.
    Heyecan verici.

    Yorum


    • #3
      Süet in misk ve sedir e yakışacağını düşünüyorum. Hayal kırıklığına ugratmayacaktir bence

      Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

      Yorum


      • #4
        Heyecanlandım şimdiden .

        Yorum


        • #5
          Narciso Rodriguez, daha öncesinde Pure Musc ile dikkatimi çekmişti. Bir spiker hanımefendi arkadaşımın kullandığı bir parfüm olan P. Musc, maskeli korona döneminde karşılaştığım ve hakim olduğum bir koku olmadığı için biraz uzaktan takip ettiğim bir parfüm oldu. Benim daha çok dikkatimi çeken şişe üzerindeki "Pure" ifadesiydi.

          Sahi "Pure Musc" derken?

          Bunu tüketicileri manipüle etme amacıyla değil de kokunun verdiği hissiyat ve kalitesine bir gönderme olduğu yönünde iyimser şekilde düşünmeye çalıştım. Ama bu Musc Noir parfümünün afişinde direkt gerçek bir miskin yer alması bana çok da samimi olmadıklarını hissettirdi.

          Pazarlama taktikleri, reklamlar, şov amaçlı isimlendirmeler, manipülatif afişler vs... Önce tüketicileri kokulara yabancılaştır, sonra saf, doğal, kaliteli diye sat. Win-win, bravo! Kullandıkları parfümlerdeki miskin ne olduğunu öğrenmeleriyle şaşkına dönüp heyecanlanan insanları merak etmeyin o parfümlerinizdeki doğal, gerçek misk değil diye sakinleştirip teselli etmek de tabii bize kalıyor.
          Son Düzenleme Aryan; 05-01-21, 15:38. Tarafından yapıldı.

          Yorum


          • Rayiha
            Rayiha Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Aryan, haberi kendisinden aktardığım site hazırlamış görseli. Parfüm henüz resmi olarak lanse edilmedi diye biliyorum, başka bir kaynakta rastlamamıştım.

            Reklam dünyasında samimiyet aramaktan çoktan vazgeçtim zaten, tanıtım metinlerinin çoğunda çocukların inanmayacağı klişe vaatler, okudukça insanın yazan adına utanası geliyor. Malzemelerin niteliği konusunda sapla saman çoktan karışmış. Satış danışmanlarının parfüm tanıtımlarını dinlersen, filanca markanın kendi adalarındaki bahçelerinde yetiştirdiği en nadide çiçeklerden elde edilen özler filan var şişede, ama söz konusu çiçeğin kokusunun doğal yöntemlerle elde edilemediğini, sadece sentetik moleküllerle varedildiğini bilince insan merak ediyor, firmalar danışmanları bu denli yanlış bilgilerle mi donatıyorlar ve danışmanlar sattıkları ürünlerle karşı bu denli mi ilgisizler...

            Pure Musc'ı denediğimde çok sıradan bir şampuan kokusu almıştım. Miskle de aram iyi değildir ama bazen o sıradan temizlik kokusu aklıma geldikçe bu parfümü özlediğimi farkettim. Bazen insanın ne kullanacağını bilemediği günlerin parfümü gibi, ecnebilerin deyimiyle "no brainer".
            Son Düzenleme Rayiha; 05-01-21, 22:21. Tarafından yapıldı.
        İşleniyor...
        X