Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Black Orchid Parfum - Tom Ford

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Black Orchid Parfum - Tom Ford

    Click image for larger version  Name:	T90F-BOP_OC_50ML_A.jpg Views:	10 Size:	95.9 KB ID:	175592

    Estee Lauder nasıl daha çok kar ederim hırsı ile bir çok parfümün üretimini durdururken diğer taraftan da yeni flankerlar sunuyor.

    Notaları : türüf mantarı, ylang ylang , orkide , siyah erik, rom, paçuli
    Son Düzenleme murrjm; 22-07-20, 10:40. Tarafından yapıldı.

  • #2
    ve en çok sattığı parfümün flankerlarina devam ediyor. Bununla beraber 10 olmuş. Velvet ile Orchid Soleil de black orchid kategorisinde sayıldığına göre.. Bu arada şişesi bana Sahara Noir'i anımsattı.
    Son Düzenleme Selective44; 22-07-20, 09:28. Tarafından yapıldı.

    Yorum


    • #3
      Daha ne kadar ağır yapabilirler diye düşünüyorduk ki denediler sanırım

      Yorum


      • #4
        Ben ilk versiyon black orchid kadar bile ağır bir parfüm beklemiyorum.
        İçindekiler kısmında yer alan alchol denat , water , parfum... diye giden sıralama ürünün en çok ihtiva ettiğini birleşenden en aza doğru sıralanıyor diye biliyorum.
        Kalıcılığa etkisi nedir bilmem ama parfum versiyon diye sunulan bir sıvının içinde suyun esanstan fazla olması bana itici geliyor.

        Yorum


        • #5
          Hahaha gerçekten mi inanılmazmış Ayrıca bu şişenin neresi black orchid bu olsa olsa altın çilek olur

          Yorum


          • #6
            Orjinal yazı sahibi: xPixa View Post
            Hahaha gerçekten mi inanılmazmış Ayrıca bu şişenin neresi black orchid bu olsa olsa altın çilek olur
            Katılıyorum, bence şişe estetiğinde "black" konsepti korunarak, üzerinde farklı tasarımsal dokunuşlar ile bir flanker olduğu imajı verilebilirdi.
            Son Düzenleme Aryan; 23-07-20, 19:49. Tarafından yapıldı.

            Yorum


            • #7
              Erik notası eklenmesi dikkatini çekti, plum japonais'ye öykünecek mi bakalım.

              Yorum


              • murrjm
                murrjm Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Plum Japonais ile ne erik kullanımı ne de koku formu olarak pek benzer bir tarafı yok bence
                Plum Japonais'daki erik kokladığım en güzel sulu,olgun erik kokusuydu
                Fragranticada bir kullanıcı Plum Japonais'ın üretiminin durdurulduğunu ve aynı anda Black Orchid Parfum versiyonunun çıkarılarak onun yerini aldığını söylemiş.Umarım doğru değildir bu.

            • #8
              Bugün deneme imkanı buldum.EDP ile çok benzer yapıda ancak Black Orchid'in o meşhur burnu adeta yumruklayan sert yapısı Parfum versiyonda yok denebilir.Daha yumuşak bir şekilde yayılıyor sanki.Velvet Orchid'deki gibi bir içki teması da hissediliyor.Zayıf bir koku olacağı şeklinde önyargım vardı ancak öyle olmadı neyse ki.

              Yorum


              • #9
                Ben de bugün denedim.Maskeme rağmen kokusunu çok net aldım.Mağaza görevlisi de,parfümü çok beğendiklerini,çok başarılı bulduklarını söyledi.Ben de ilk etapta çok beğendim.EDP ile çok benzer ama daha zengin notalı buldum.Çiçekleri daha canlı hissettim.Canlı,parlak,insanın içine işleyen bir kokusu var.Daha sonra kağıt üzerinde ilk canlılığını kaybetmeye başladı ve biraz daha baharatlar ön plana çıkmaya başladı.Eve gelip eşime koklattığımda bunu EDP ye göre biraz daha erkeksi buldu.Aslında tende denemek lazım emin olmak için.
                Sonuç olarak gayet beğendim.Çok bariz bir fark yok.Black Orchid seven biri olarak, bunu da alıp kullanmak isterim.

                Yorum


                • #10
                  Bugün denedim. Çok kısa ve öz söylüyorum Black Orchid'in reformüle olmadan önceki halini geri getirmişler. Konsantrasyon gerçekten kuvvetli. Hem tende hem kağıtta denedim. Bileğime sıktılar sevilde 2 fıs kolumdan buram buram yayılıyor boğarcasına burnum eridi yani. Tende zaten epey yağlı parlak bir iz bırakıyo sıkılınca. Kısacası eski BO'i özlediyseniz buyrun alın. Ben kışın soğuk havalar için alıp atıcam bir kenara. Malum döviz sürekli durmadan arttığı için kışın daha da pahalanır muhtemelen.

                  Yorum


                  • #11
                    Gece bir koluma EDP yi, diğer koluma yeni çıkan Parfum versiyonunu sıktım.Sabah kalktığımda Parfum olan bariz şekilde daha fazla kokuyordu. Ancak benim için şöyle bir durum var.Parfum olanı ilk sıktığımda çok çok beğeniyorum.Çiçeklerin canlılığı çok hoşuma gidiyor. Daha yoğun, parlak şekilde kokuyorlar ama bir süre sonra, o güzelim çiçeklerin yanında, ne olduğunu anlamadığım karmaşık bir koku hissediyorum. Sanki fazla sayıda kokunun karışmasından bir koku kirliliği ortaya çıkmış gibi.Burnumu o kısım biraz yoruyor.Alttan hala çiçekler hissedilse de, bu kısım çok hoşuma gitmiyor. Neyse ki bir süre sonra tekrar normale dönüyor ve güzelleşiyor.Klasik olanda böyle birşey hiç hissetmiyorum.Benim için daha pürüzsüz ilerleyen bir parfüm.Yine de yeni versiyonu da genel olarak severek kullanıyorum.Belki zamanla daha da burnum alışır.Çevremden de buram buram parfümümün koktuğunu söylüyorlar.Bu da hoşuma gidiyor😊

                    Yorum


                    • #12
                      Az önce denedim söylenenlere katılıyorum ilk versiyon gibi daha çiçeksi ve daha güzel. Parfümde cinsiyet kavramına pek inanmasam da bu parfümü erkeklerden çok kadınların kullanmasını tercih ederim.

                      Yorum


                      • #13
                        Fazlasıyla iyi olmuş. Hatta büyük konuşayım bu senenin en iyi designeri olmuş. Hatta son yılların en çok konuşulacak designeri olmuç bana göre.

                        Parfum ismi sadece yoğunluğu arttırılmış olarak algılamayın. Hem klasik Edp de ki o rahatsız eden ve burun tırmalayan bazı yerler oldukça düzeltilmiş, kokuya ayrı bir renk, ayrı bir kalite ve pürüzsüzlük gelmiş. Evet enfes olmuş. Ben klasik Edp yi sevmeyen biri olarak bu parfümü kokladığım anda mest oldum ve sanırım bu sonbahar ve kış bol bol vakit geçireceğim kendisi ile. Tek bir sprey bile gün boyu buram buram koktu. Kokusu ile oldukça dikkat çekiyor ve muhteşem bir performansı var.

                        Kısaca harika bir iş çıkartmış Tom Ford

                        Yorum


                        • #14
                          Yeniden el atılması gereken parfümlerden biriydi. Tom Ford gereğini yapmış. Acilen tecrübe etmek gerekiyor.

                          Yorum

                          İşleniyor...
                          X