Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Mugler / Angel Nova

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Mugler / Angel Nova

    Parfümeride çığır açan kokulardan biri kabul edilen Angel'in sayısız varyasyonuna bir yenisi daha ekleniyor, Angel Nova.

    Son zamanlarda sıkça rastladığımız ahududu, gül, liçi üçlüsünü bu parfümde de görüyoruz, parlak fuşya şişe rengi de buna vurgu yapar nitelikte. Üst notalar ahududu ve liçi, orta nota Isparta gülü, alt notalar paçuli ve agar karışımı koku profiline sahip sentetik bir bileşen olan Akigalawood ve benzoin olarak açıklanmış. Mugler'ın yazlık ve tek üretimlik bir parfümü olması kuvvetle muhtemel, markanın L'Oreal çatısı altına girmesi ile bu tür yeni sürümler daha da hızlanacak mı sorusu da akla geliyor. Şu anda hakknda çok az bilgi olan bu parfümle ilgili deneyimleri ilerleyen günlerde görebileceğiz.

    Kaynak: parfumo.net
    Son Düzenleme Rayiha; 27-05-20, 18:20. Tarafından yapıldı.

  • #2
    Mugler doymuyor flanker çıkarmaya..

    Yorum


    • #3
      Angel Nova'nın Fragrantica yorumları artmakta. Bu yeni çeşidin paçulinin yokluğu nedeniyle Angel varyasyonu olmadığı yönünde eleştiriler var. Deneyenlerden bazıları da PdM Delina'ya benzetmiş. Ülkemizde online satışının başlamış.

      Yorum


      • #4
        Ben bu parfümü çok beğendim. Öyle çok derinliği olan, ağır, oturaklı bir kokusu yok ama iç açan, tatlı, sevimli, pozitif bir parfüm. Ahududu, bolca gül ve şekerlemeler birleşmiş, ortaya bu parfüm çıkmış.Belki biraz çocuksu, genç kızlara yönelik gelebilir ancak bence hayatın ağırlığını üzerinden atmak isteyen, kendini daha genç hissetmek isteyen herkes kullanabilir. Ben böyle parfümleri seviyorum. İyi hissettiriyor. Bu tarz meyve, çiçek, şeker karışımı parfümler içinde en beğendiklerimden biri oldu. Şişesini de çok sevdim.

        Yorum


        • Rayiha
          Rayiha Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Değerli yorumlarınız için teşekkürler Libra LVEB Intensement'i uzun zamandır göz hapsine almıştım, evde çalışırken konfor alanı yaratmak için içlerinde en uygunu o gibi görünüyor. Giysi üzerinde biraz daha dayanıklı olabilir. Enteresan olan, kokuyu ilk deneyenler bu parfüm için kalıcı derken, yeni yorumların parfümün performansının pek de iyi olmadığından bahsetmesi. Yine de sonunda gözümü karartıp alacağım galiba Listemdeki diğer antidepresan muadili YSL Paris EdT, ama iki gözüm de aynı anda kararır mı bilemiyorum, kışın önceliği vanilyalıya vermek daha makul olabilir.

        • Libra
          Libra Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Rica ederim😊 Evet, konfor alanı yaratmak için en uygunu LVEB ıntensement. Burnu okşayan, çok güzel bir tatlılığı var. Aslında denediğim gün, sıktığım kağıdı gömleğimin cebine koymuştum ve oradan burnuma geliyordu kokusu. Mon a göre zaten daha belirgin kokuyordu. İkisini aynı gün denemiştim. YSL Paris e gelince, o zaten benim gözbebeğim.Her zaman 1 numaram. Ama diğeri de gerçekten vanilyalı olduğu için daha sarıp sarmalayan,sıcak bir koku. Genel beğeniye çok uygun. Benim tatlı parfümleri sevmeyen bir arkadaşım bile deneyince çok beğenmiş.

        • Rayiha
          Rayiha Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Yorumlarınızdan da cesaret alarak sonunda LVEB Intensement siparişi verdim sevgili Libra. Çıktığından beri aklımdaydı ama bir türlü denemeye gidememiştim. Şu anki beklentimi en çok bu parfüm karşılayacak gibi görünüyor, heyecanla bekliyorum
      İşleniyor...
      X