Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Xerjoff Alexandria III (3)

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Xerjoff Alexandria III (3)

    Click image for larger version

Name:	Xerjoff Alexandria III.jpg
Views:	11871
Size:	329.1 KB
ID:	137627

    Daha önceden Harrods exclusive olarak tanıtılan ve özel kutusunda ultra fiyat etiketi ile satılan Xerjoff Alexandria III şimdi normal seriye alınıp daha geniş bir pazara odaklanmış.

    Alexandria II nin başarısnın ardından 3 ile seriye devam ediyoruz. Nota dizilimine baktığımız zaman bir önceki Alexandria yı hatırlatsa da çıkacak sonuş eminim ki daha farklı olacaktır. Sadece ismin tutulmasından dolayı yapılan bir parfüm mü yoksa gerçekten ortaya birşeyler çıkmış mı bunu ilerleyen zamanlarda göreceğiz.

    Xerjoff Alexandria III açıklanan notalar.

    palisander rosewood
    lavender
    cinnamon
    bulgarian rose
    cedar
    lily-of-the-valley
    thailand oud
    laotian oud
    amber
    sandalwood
    musk
    vanilla.

  • #2
    Beni topa tutmayın sevgili forum ahalisi ama Alex 2'yi sevmeyen biri olarak 3'ten de pek bir beklentim olduğunu söyleyemem. Belki çok aykırı bir şey çıkıp beni yamultabilir de hayırlısı

    Yorum


    • #3
      Abi deneyen biri olarak, bulgar gülünü seven herkesin beğenebileceği bir parfüm olmuş. Gül ile başlayıp sonrasında çok hafif ancak kaliteli ve en önemlisi "doğal" bir laos ve tayland ödü ile tatlılaşan bir parfüm. Gül sevmeyen kimsenin sevmeyeceği ancak gül sevenlerin denemesini önerdiğim bir iş olmuş. Beymen'e gelince senden bir split bekleriz artık

      Yorum


      • #4

        Arap yarım adasından bir parfüm doğuyor güzel içerik var alex 2 beğenerek kullanırdım bu nasıl acaba,
        Her Kalp İçindeki Çiçeğin Kokusunu Verir.

        Yorum


        • #5
          Alex 2 şişeli alanlar uzun bir süre kokuyu dekant kullanacaklarına iddia ya girebilirim

          Yorum


          • #6
            vayy iyiymiş kanka aşkla bekliyoruz

            Yorum


            • #7
              Alıntı

              Bu kokunun Alex II'den farklı olmadığını belirten ilk eleştirmene tamamen katılmıyorum.
              İkisi, açılıştan hemen sonra çok farklı - bu, ormanların ve lavantanın baskın olduğu, orijinalin çok yumuşak, biraz kremsi, süet benzeri kalitesinin aksine, ilk aşamada çok daha keskin, çok daha çiçek.
              Her ikisi de güzel kokular ve Xerjoff hızla en sevdiğim marka oldu.
              Buradaki gül çok belirgin ve bunu seviyorum.
              İskenderiye'ye tamamen farklı bir bakış.
              Sunum - orada ve şaşırtıcı.
              Test etmeden satın aldım çünkü İskenderiye II'ye aşık olduktan ve sonunda İskenderiye Imperiale'ye geçtikten sonra, bu sınırlı sürümden geçmek için çılgınca olacağımı biliyordum.
              Tamamen unisex, diğer ikisinden çok farklı.

              Yorum


              • #8
                Bu harrods ta özel seriydi tutunca globalde satışa sunulmuş kardeşinin şöhretinden faydalanıp birazda üstüne bişeyler katmışlarsa Alex efsanesi tam gaz devam

                Yorum


                • #9
                  Bence imperial alex serisindeki en güzel koku bu kadar hoş bir koku bekemiyordum ama alex 3 ü de merak etmiyor degilim

                  Yorum


                  • #10
                    Ben de biraz Alexandria III’ün çıkış hikayesinden bahsedeyim. Alexandria III’ün üzerinde “Inspired by Kostas” yazısını görünce merak etmiştim kim bu Kostas diye. Sonra öğrendim ki Kostas yani Kostantin Poulakis, Londra’daki Harrods’ın içinde 6. Katta yer alan Salon de Parfums’de çalışan Xerjoff marka temsilcisiymiş ve gül notasına da bir düşkünlüğü varmış. Xerjoff markasının kurucusu ve kreatif direktörü Sergio Momo ile birlikte buradan yola çıkarak Alexandria II ile en iyi kombinasyonu sağlayacak ve bu parfümün romantik yüzünü ortaya çıkartacak farklı gül notası örnekleriyle başlamışlar denemeler yapmaya. Örnekleri denerken birbirlerine düşüncelerini söylememeye çalışmışlar ve en sonunda birbirlerinden habersiz ikisinin de beğendiği örnek aynı örnek çıkmış ve “Alexandria III - inspired by Kostas” adını almış. İlk başta 99 adet üretilmiş, altın rengi swarovski taşlarla kaplanmış, seri numaraları mor swarovski taşlarla belirginleştirilmiş ve Harrods’a özel olarak çok yüksek fiyatlara satılmış. Daha sonra da bu haliyle yine Londra mağazalarına özel olarak Alexandria II ile aynı fiyata satışa sunulmuş.


                    Parfümün notaları hemen hemen Alexandria II ile aynı ve ilk etapta çok benzer havadalar. Fakat Alexandria III’te Bulgar gülü oldukça baskın ve kendini çoğu aşamada hissettiriyor. Bu haliyle birazcık feminen tarafa kaymış, daha gündelik ve kapalı ortamlarda da kullanıma uygun hale gelmiş. Bunun dışında Alexandria II’deki kremsi yapıyı hala muhafaza ediyor fakat biraz daha floral tarafa kaymış ve azıcık tatlanmış. İkisini de arka arkaya günlerde kullanıp test ettiğimde ise Alexandria II’yi III’e göre daha güçlü bulduğumu söyleyebilirim. Bu arada saatler sonunda tende kalan kokuları da birbirine çok benziyor. Alexandria II’ye sahipseniz ve gül notasına karşı aşırı bir düşkünlüğünüz yoksa Alexandria III’e hiç gerek yok bence. Ama ben bir gül aşığıyım diyorsanız mutlaka denemelisiniz.

                    Yorum


                    • Umut korkut
                      Umut korkut Yorumladı
                      Yorumu düzenleme
                      kaleminize sağlık çok güzel yorumlamışsınız

                  • #11
                     

                    Yorum

                    İşleniyor...
                    X