Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

J'adore l'or essense de parfum

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • J'adore l'or essense de parfum

    Mayıs gülü özü ve Grasse yasemin özlerinin uyumlu bir karışımından kaynaklanan denge ile şehvetli bir koku oluşturuldu. Bu özel özler Dior için Domanie ve Manon hasat çiçeklerinden geliyor. Deniz ve dağlar arasında yer alan bu olağanüstü bölgede benzersiz iklim koşullarında gelişen çiçekler onların tamamen özgün karakterini verir. İnce nadir malzemelerle birlikte harmanlanmış , Hindistan sümbülteberi ve Tahiti vanilya , şehvetli çiçek özü notalarını okşayarak sarar , onların son derece baştan çıkarıcı oryantal notalarını açığa çıkarır. J'adore L'or son derece konsantre ve zengin olduğu kadar ince ve gerçek bir kokudur.
    Parfümcü sözü: Basitlik , genellikle aşırı gelişmişliği gizler. En güzel esanslar ve doğal çiçek özleri...J'adore eski ve modern parfümeri arasında mükemmel bir uyumdur. Ne kadar büyülü olursa olsun, J'adore hammaddeleri tüm bir sanatın üzerindedir.
    François Demachy J'ADORE L'OR şimdiye kadar kokladığım hiçbir parfüme benzemiyor. Parfümü üzerime ilk sıktığımda beni çok doğal ve taze gül ve yasemin kokusu karşıladı açılışına bayıldım. Reformulasyon öncesi 1999 lu klasik J'adore a sadece bu kısmı benziyor başka bir benzerlik yok. Çiçeklerin tazeliği tonka bean notasıyla yoğunlaşmaya başlıyor garip bir tatlımsılık bu öyle gourmand tarzda değil asla...
    Heyecanla vanilyanın ortaya çıkmasını bekliyorum bu bekleyiş biraz sıkıcı...dakikalar sonra vanilya teşrif ediyor ve ben mest oluyorum...
    Fransız labdan ve silhat notalarını tam seçemiyorum acemilikten
    son olarak çiçekli vanilyanın sıcak amberle buluşmasıyla parfümümüz uzun süre tenimize misafir oluyor...
    Parfümün konsantrasyonu gerçekten çok yoğun kolumda yağlı bir iz bıraktı kururken ama kıyafetime leke yapmadı. Parfümün tek kusuru biraz farkedilirliliği düşük ve tene yakın kalıyor...kumaşta daha kalıcı diyebilirim...Diğer Dior parfümleri hypnotic poison ya da klasik J'adore gibi bir koridor kokusu değil...sanırım sentetik içermiyen doğal içerği yüzünden böyle...Evet J'adore L'or hakkında söyleyebileceklerim bunlar kokusu çok güzel çok sıcak çok farklı ve kaliteli ... (teşekkür ederim sevgili Minty :
İşleniyor...
X