Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Armani Code Cashmere

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Armani Code Cashmere

    Ana akım parfümler içinde, son zamanlarda en çok beğendiklerimden biri oldu.
    İlk Armani Code ile hiç yıldızım barışmamıştı, fazla abartılmış bir portakal vurgusu (portakal kabuğunun o acımsı tadını hissettirir gibi..) ve alttan gelen hem fazla "tatlı" hem de maskülen bir hava vardı. Yani kafası karışık bir kokuydu bence.

    Bu versiyonda, portakal vurgusu epey azaltılmış, tatlılık dozunda, son zamanların tipik şekerli sularından değil, ve orta notalara ise benim efsane üçlüm katılmış! ve oldukça da başarılı kullanılmış.

    Dip notalardaki tütsü ve paçuliyi çok fazla vurgulamamışlar ya da ben hissedemiyorum, genel olarak gerçekten yumuşacık bir kaşmir şala dolanır gibi koku sizi sarmalıyor. Oldukça naif ancak bir o kadar da feminen yanı ön planda. Aslında Code flanker'i olarak pazarlanmayabilirdi, bu şekilde gözden kaçıyor diye düşünüyorum.

    Silaj ve kalıcılık normal Armani Code'a göre oldukça iyileştirilmiş ki bu da beni en çok şaşırtan nokta oldu.. AVM'de bileğime sadece bir kez sıktıktan sonra bindiğim takside şoför, "kokunuz muhteşem ve epey de yoğun, arabanın içini kapladı" dedi! (iyi anlamda)

    Severek kullanıyorum.

    Notalar şu şekilde,


    Top notes: orange blossom, jasmine
    Heart: heliotrope, iris, almond
    Base: incense, patchouli, leather, suede

  • #2
    Kaleminize sağlık. Code Satin flanker'ını da deneme fırsatınız oldu mu?

    Yorum


    • #3
      Çok teşekkür ederim😊 Evet onu da bir süre kullanmıştım, ve Satin’i de orijinal Code’a göre daha güzel bulmuştum, ama etrafta o kadar çok çikolata, kakao vs. notaları içeren gourmand parfüm var ki, çabuk sıkıldım. Ancak yine de şu an piyasasaki birçok gourmand parfüme göre daha güzel diyebilirim Code Satin için

      Yorum


      • #4
        Yalnız klasik code ilk çıktığı zamanlar inanılmaz kalıcı ve silajı yüksek bir parfümdü. Kız kardeşimden hatırlarım, bütün gün efil efil yayılırdı üzerinden kokusu.

        Yorum


        • #5
          O zaman belki de seyreltildi Burak bey, bu son iki flanker, Satin ve Cashmere daha güçlü geliyor bana....

          Yorum


          • #6
            Aysucum ellerine sağlık , yorumlarını özlüyorum lütfen daha fazla yazmaya çalış 😊 senin zevkine her zaman güvenirim , sen bu parfümü çok beğendiğini söylemiştin bana ve bende büyük bir merakla denemiştim...gerçekten anlattığın kadar güzel ve kaliteli bir parfüm...

            Yorum


            • #7
              Armani Code ile çok benzerlik yok gerçekten. Kalıcılık bir designer parfüme göre çok çok iyi, özellikle kıyafetlerde çok uzun süre hissediliyor. Şekerli parfümlerden çok hoşlanmayan biri olarak severek kullanıyorum.

              Yorum

              İşleniyor...
              X