Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Diesel Bad Intense

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Diesel Bad Intense

    baykalbul


    Click image for larger version

Name:	diesel bad intense.jpg
Views:	666
Size:	37.1 KB
ID:	82871


    Diesel Bad Intense.. love should not hot, it should burn'' yani aşk sıcak olmamalıdır, yanıyor olmalıdır'' anlamıda sloganı var Diesel Bad Intense parfümün.

    Benim çok hoşuma gitti ama sılaj bakılıp alınmalı. 125 ml beymen'de 405 tl, Sevilde 385 tl civarlarında indirimde. Beymen, boyner'de ikinci yüzde 50 indirim var ama bu ürün yeni diye katılmamış ama o zaman niye her üründe dersin Boyner . Türkçe katledilmemeli böyle, kelimeler doğru anlamda kullanılmalı. Kokusunda kısmen Salep hissettim ve bu açıdan Hermes Hermessence Ambre Narguile benzettim dediğim gibi ve sonraları benziyor, başları çok tarçınlı Bad intense'nin.. Bir hafta kadar sonra kokusu hala güzel kıyafette falan.. Evet uzun ömürlü ama ben sılajı beğenmedim. Açıklanan içerik bence büyük oranda doğru deği,l ki bu patent yüzünden de yapılıyor olabilir. Tatlı parfüm severlerin denemesi gereken parfümlerden. Bayık bir şekerlilik yok ama zevkten, mest olmaktan bayılabilirsiniz parfümden .. 75 ml lik falan şekilde de satılıyor, satın alırken buna dikkat edin. Öyle ya 100 ml lik diye 50 ml'lik alma ihtimali mevcut, internetten satın alırken hele.. İçerikte havyar açıklanmış ki bence hayvansal notalar benzeştiğinden böyle kelime, resim oyunları yapılıyor. Dikkat çekmek için ve dediğim gibi içeriği saklamak için olabilir..Vanilyamsılık var parfümde ve açıklanan içerikte vanilya da yok..

    Mesajı editledim, yeni denediğimden böyle oldu. Sılaj olayına bakılıp alınmalı deri m ve tense ilk yarım saat hatta 45 dakika keskinimsi tarçın hükümdarlığı daha çok ve diğer koku ve kısmen salepde eşlik ediyor ama tarçın sevmiyorsanız bu kısımı sevmezsiniz bence. Hermes Hermessence Ambre Narguile tarçın var ama ben bu kadar çok hissetmedim Bad intense kadar. 45 dakikadan sonra tende güzelleşiyor tatlılık olarak Bad intense..
İşleniyor...
X