Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Carolina Herrera CH Men Prive

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Carolina Herrera CH Men Prive

    Click image for larger version

Name:	ch men prive yorum.jpg
Views:	755
Size:	65.5 KB
ID:	175023


    Designer markalar arasında özellikle 2000 li yıllarda ürettiği parfümlerle hatırı sayılır bir yere sahip olan Carolina Herrera ve onun 2015 yılında piyasaya sürdüğü CH Men Prive isimli parfümünü ele alalım.

    Son zamanlarda alışılageldik tatlı, aquatic, fresh parfümlerin aksine. Dolgun, maskülen ve keskin boozy havası olan bir parfüm. Şık ve elegant bir yapısı olmakla beraber genel beğeniye de son derece uygun.

    Parfüm genel hatları ile deri, viski notası düzleminde ilerleyen, başlarında bu ikiliye destek veren canlı ve acı hissiyatlı turunçgiller, orta notalarda çoğunlukla keskin kokulu lavanta ve erkeksi baharatlar dip notalarda ise bu keskin ve tozlu havayı yumuşatan tonka ve reçinemsi notalar ile harmanlanmakta.

    CH Men Prive'ı tanımlayacak olursak, ciddi giyimli, metropolit ve karizmatik, iş dünyasının içinde olan insanlarla yüzyüze çok sık görüşen bir iş insanı profiline tam olarak uyabilecek, sıcak, keskin yapılı bir modern bir maskülen.

    Çok sıcak havalar haricinde her zaman kullanılabilir. Kapalı ofis ortamında kullanıma son derece uygun, uçuk kaçık olmayan eli yüzü düzgün ve kalite izlenimi yüksek olan bir parfüm. Her ne olursa olsun modern ve şık giyim isteyen bir yapısı var. Kalıcılığı ve farkedilirliği tatmin edici düzeyde. Güzel kaliteli bir tasarımcı parfümü diyebilirim onun için.

  • #2
    Yazınızı beğeni ile okudum.Elinize sağlık.CH metalik ve piyasa işi 212 serisinden sonra CH Men serisi belli bir kalitenin üstünde güzel kokular

    Yorum

    İşleniyor...
    X