Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Hugo Boss The Scent İntense

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Hugo Boss The Scent İntense

    Click image for larger version

Name:	hugo boss the scent intense-yorum.jpg
Views:	1524
Size:	101.5 KB
ID:	144917

    Hugo Boss markasının 2015 yılında piyasaya sunduğu The Scent isimli parfümün, 2017 yılında bu sefer daha yoğun akorlarla yorumlanmış hali The Scent İntense.

    Parfümün içinde ana nota olarak yer alan maninka meyvesi ile ilgili internette detaylı bir bilgi bulamadım ama isminden anladığım kadarı ile Latin Amerika kökenli mayhoş bir kokusu bulunan, görüntü olarakta nar ve incir arasında kalan bir şekle sahip tropikal bir meyve.

    Boss bu meyveyi baz alarak çıkarttığı The Scent ismini taşıyan parfüm serisinde koku olarak çok farklı bir yere gidemeyen ve genel beğeniye uygun bir tarz çıkartmış. Pek fazla etliye sütlüye karışmayan piyasaya oynayan, koklandığında kimsenin burun bükmeyeceği tam tersine beğeneceği bir parfüm.

    Parfüm genel olarak Maninka meyvesinin mayhoş tatlılığında ilerleyen, derinin daha çok kundura kokusunu hatırlatan işlenmiş hali ve kakule, zencefil, lavanta gibi aslında güçlü olup ama bu parfümdeki görevleri daha çok parfümün karanlık tonunu biraz açmak olduğunu düşündüğüm bir düzlem üzerine kurulu, köşesiz, modern, biraz tek düze ve tatlı bir parfüm.

    Özellikle genç ve orta yaş kullanımına uygun. Parfüm tecrübesi olanların pek beğeneceğini düşünmesemde parfümü daha çok günlük kullanımda üstüne giyen kesimin oldukça hoşuna gidecek ve geri dönüşleri bir hayli olumlu olacak bir parfüm. Özellikle sonbahar ve kış aylarına daha uygun olacağını düşünüyorum. Koku ve tarz olarak Lacoste Pour Homme'a oldukça yakın buldum. Bu tarz tatlı baharatlı, meyveli parfümleri seviyorsanız bir göz atabilirsiniz ama beklentiniz çok yüksek olmasın.
İşleniyor...
X