Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Abercrombie Authentic Man

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Abercrombie Authentic Man

    Click image for larger version

Name:	Abercrombie fierce Authentic.jpg
Views:	987
Size:	28.7 KB
ID:	139567

    Özellikle Fierce isimli parfümü ile ülkemizde de bir hayli popülerleşmiş bir marka olan Abercrombie'nin Geçtiğimiz aylarda çıkarttığı Authentic isimli parfümüne genel hatlarıyla bakalım.

    Narenciyelerin, özellikle greyfurttan gelen asidik, ekşimsi ama aynı zamanda enerjik bir havanın hakim olduğu, zencefil ve pembe biber gibi baharatlarla freş yapının domine ettiği odunsu, aromatik tarzda bir erkek parfümü. Günlük kullanıma son derece uygun, genel beğenisi yüksek, bahar ayrlarında kullanımı keyifli, genç ve orta yaşa hitap eden bir Abercrombie çalışması.

    Kalıcılığı ve farkedilirliği ortalama diyebileceğimiz türden. Ofis ve kapalı otamda kullanıma müsait yapısı onu daha fazla kullanılabilir kılıyor. Kimseyi rahatsız etmeyecek, ağır olmayan bir parfüm arıyorsanız deneme listenize alabilirsiniz.

    Tarz olarak ben Roja Dove Elysium'a oldukça benzettim. Drydowndan itibaren Elysiumun vetiversiz hali gibi. Açılışı ise aventusa bir hayli yakın. Yani demek istediğim bu tarzlar arasında dolaşan bir parfüm. Diğer bahsettiğim parfümlerin fiyatını göz önünde bulundurunca Authentic başarılı bir alternatif olarak ön plana çıkıyor.

    Ben Fierce'den daha başarılı buldum.

  • #2
    Vay güzel başlangıç Aventus bitiş Elysiumvâri..mutlaka kiltesever :-)

    Yorum


    • #3
      Performansı biraz düşük geldi bana. Tene daha yakın kalıyor. Koku olarak söylendiği gibi Aventus esintilerine sahip ama bir klon olduğunu düşünmüyorum. Genel beğeniye uygun risksiz bir parfüm. Şişeyede oldukça özenilmiş söylemeden geçmeyelim.

      Yorum


      • #4
        Açılışı bir çok parfüme benziyor ama karışmış gibi.Benim burnumu tırmaladı hissiyat olarak açıkış.Fakat devamında kuruyunca sevilebilir modern bir kokuya büründü.Dinamik bir genç kokusu.Genel beğenisi yüksek.

        Yorum

        İşleniyor...
        X