Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Lancome Sagamore Dökmeli İlk Formül

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Lancome Sagamore Dökmeli İlk Formül




    Sagamore by Lancome , erkekler için bir Chypre kokusu. Sagamore 1986 yılında başlatıldı. Sagamore Calice Becker ve Pauline Zanoni tarafından yaratıldı. Üst notalar lavanta, adaçayı, petitgrain, bergamot ve limondur; Orta notalarda karanfil, zencefil, tarçın, yasemin, zambak, gül ve sardunya; Baz notalar sandal ağacı, amber, paçuli, misk, benzoin, vanilya ve strafordur.

    Parfümümüz dökmeli ve ilk çıkan formülasyon. Parfüm bence çıktığı 80 li yıllardaki akıma yenilik ve farklılık getirmiş füjer ve şipre işbirliği.
    Hatta o kadar ileri gidebilirm ve kullanılan çiçekler ve bitkiler ile elde edilmiş iyi şiprelerden.
    Parfüm başlangıçta bu nasıl şipre dediten şekilde o yılların klasik füjer etkileri ile başlıyor. Bu his için o yıllarda sıklıkla kullanılan lime limonu, adaçayı, sandal ağacı ve lavanta tamamen doğal. Özellikle adaçayı ve lavanta baskın.
    Asıl şaşırtan nokta bu keyiften sonra geliyor. Bir anda parfüm orta notlardan itibaren kadınsı olmayan çiçeksi ve sıcak baharat notaları ile seksi ve çekici bir hal alıyor. Bu geçiş gerçekten insanda sanki aynı anda iki parfüm kullanmış hissi veriyor. Drydownda misk, amber ve vanilya ile hafif tatlı ve keyifli bir hal alıp, koku bize veda ediyor.
    Not: Parfüm doğal notalar sebebiyle açık renk giysilerinizde ufak bir leke bırakabiliyor.

    Kalıcılık : 8-9 saat
    Yayılım : 3-4 saat
    Genel Puanlama : 9/10

    Okuduğunuz için teşekkürler
    Cüneyt Akçetin




    Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İşleniyor...
X