Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Lancome SIKKIM Vintage

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Lancome SIKKIM Vintage



    Lancome SIKKIM Vintage

    1971 yılında piyasaya sürülen parfümün burnu Robert GONNON dur.

    Bu parfüme neler söylesem nasıl anlatsam gerçekten yetmezmiş gibi hissediyorum. Çok özel kaliteli bir içerik ile çok keyifli dakikalar vaadediyor.
    Genel hatları ile aslında Dior Dioressence ile dip notalarda şipre sınıf olması itibariyle MDCI Chypre Palatinide andırsada kalitesi hiç onlardan aşağı değil hatta üst denilebilir.
    İlk sıktığımda çok kaliteli ve doğal meşe yosunu, süper bir deri ve Galbanum kombosu her yanınızı sarıyor. O kadar güzel ve sımsıcak bu his anlatılmaz yaşanır.
    Belli bir süre sonra hafif sert vetiver ve silhat ile parfüm daha odunsu bir şekle bürünüyor. Aldehitlerin katılımı ve verdiği derinlikle şuana kadar yaşanılan müthiş zevk devam edecek gibi duruyor.
    Orta notalarda çok net ve doğal bir gül, yasemin ve karanfil kokuları ile odunsu hava biraz daha naif ve feminen hale geliyor. Nota çizelgesinde nergis çiçeği olmasına rağmen ben çok baskın olarak alamadım.
    Dip notalar indiğimde hafif iris ve kimyon ile kendini dengeleyen parfüm son anlarda citruslu bir hissiyat ile bize veda ediyor.
    Genel hatlarıyla mutlaka denemesi tecrübe edilmesi gerek bu parfümün performansı özellikle kıyafette çok iyi ve saldırgan. Pure Parfüm versiyonun performansını hayal bile edemiyorum

    Kalıcılık : 12-14 saat
    Yayılım : 4-5 Saat
    Genel Puanım : 9/10

    Cüneyt Akçetin

    Bu parfümü denememi sağlayan kıymetli Can ablama çok teşekkür ederim.


    Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İşleniyor...
X