Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Dior j'adore edp

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Dior j'adore edp

    J'ADORE kadınsılığınıza hürmet eden bir parfümdür; yalnızca kokmakla kalmayıp nüfuz da eder aynı zamanda. Kişisel cazibenize sessiz ve sinsi adımlarla katışırken sizden bir parça haline gelir. Bu parfümü sürdüğünüzde insanlar size farklı bir gözle (ve belki de taparcasına) bakacaklardır.
    J'adore gönlünü çiçeklere kaptırmıştır, ama küçük bir oryantal vurguyla. Koruyucu ilah Vişnu için kutsal olduğu söylenen Hint manolyasını baş tacı etmiştir. Bu yoğun esanslı sarı çiçek , şu bildiğimiz manolyayı bir hayli anımsatır, ama kuzeni olan Güneyli dilberin o iç bayıltan tatlılığı yoktur onda. Kokusu güçlü ve etkili ama daha baharatlı ve topraksıdır. Ve bu parfümde ona güller ve menekşeler eşlik eder ; üstüne de mandalina ve sarmaşık yapraklarının serinliği eklenir ve son dokunuşlar da orkidenin vanilyamsı pudramsılığı , ender bulunan horozibiği ağacı ve böğürtlen aşılanmış miskin için için yanan şehvaniliğiyle verilir.
    Küre şeklinde tıpalı , amfora şekilli şişesinde kışkırtıcı Afrika esintileri vardır; uzun boynunda sıralanmış , Masailerinkine benzer halkalardan oluşan parlak altın gerdanlığıyla J'ADORE un vahşi kalbi , salıverilmenin hasretini çeker.İnşallah sizinkini kucaklamaya geliyordur.
    Aile: çiçek Uyum: ikizler, yengeç, başak, terazi, yay, oğlak, (kesinlikle akrep değil)
    Tek kelimeyle: Nabız yükseltici Puan:5 üzerinden 3.5
    JOHN OAKES
    1999 dan beri vazgeçilmez tutkum
İşleniyor...
X