Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Penhaligon's Halfeti Cedar

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Penhaligon's Halfeti Cedar

    Click image for larger version

Name:	penhaligon's halfeti cedar yorum.jpg
Views:	308
Size:	116.4 KB
ID:	213715

    Penhaligon's 150 yılı aşkın bir süredir sektörde olan İngiltere merkezli köklü bir firma. Bu 150 yıllık yolculukta 96 parfüm üretmiş. Bunun 70 den biraz fazla bir bölümünü ise son 20 yıllık bölüme sığdırmış. Buradaki anormalliği şu şekilde açıklayabiliriz. 2000 li yıllarda marka Puig çatısı altına girmiş ve bundan sonra ardı arkasına hamleler yaparak yerel bir markadan global bir marka olma yoluna hızlı bir geçiş yapmış. Özellikle Portraits Collection ve Trade Routes Collection ile kendi çıtasını aşan ve kabuk değiştiren marka bir anda trend markalar içinde kendine yer buldu. Bu gerçekten de PR olarak ders niteliğinde örnek bir çalışma.

    Markanın bu büyük yükselişinde pay sahibi olan parfümlerden biri de hiç şüphesiz Halfeti. O kadar sevildi ve konuşuldu ki Cedar ve Leather adlı 2 flanker daha çıkartıldı. Şimdi ben Halfeti Cedar'ı size aktarmaya çalışayım.

    Parfümün kısa tanımı tam olarak şu. Koyu renkli bir fıçıda meyveler ve baharatlarla demini almış lezzetli bir Rom.

    Sedirin baharatlarla olan uyumu, rom ve meyvelerin lezzeti, mineral notaları ve ölmez otunun verdiği karizmatik etki. Hepsi tam bir denge üzerine oturtulan usta işi bir harman.Tatlı-tuzlu, kuru-nemli gibi zıtlıkları başarılı bir şekilde bir araya getiren ve karmaşıklığın verdiği bilinmezlikten nefis bir kompozisyon çıkartan, oriental parfümlerin usta tasarımcısı Christian Provenzano bu parfümde yeteneklerini konuşturmuş.

    Genel beğeniye uygunluğu, kaliteli, karizmatik kokusu, zengin hissiyatı ve yüksek performansı ile niche parfüm hissiyatını sonuna kadar veren nefis bir parfüm.
İşleniyor...
X