Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Maison Margiela Replica By The Fireplace

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Maison Margiela Replica By The Fireplace

    Click image for larger version

Name:	By-the-Fireplace-Eaudetoilette-Winter-mob.jpg
Views:	289
Size:	67.8 KB
ID:	213699

    Doğada bulunan 4 element toprak, ateş, su ve hava. Her daim parfüm sektörünün gözde sınıflarından biri olan earty diye adlandırdığımız sınıfın ana temasını oluşturmuştur. Toprak ve su notasını bolca işleyen sektör hava ve ateş konusunda biraz zorlanmıştır. Zaten toprak haricinde diğer notaların bir kokusu yoktur. Su diye sınıflandırdığımız nota çoğunlukla deniz yosunu kokusu oluyor mesela. Ateş ise daha çok yanan bir odun kokusu olarak bize sunuluyor.

    By the Fireplace yanan bir şömine ateşinin veya açık havada köze dönen bir kamp ateşinin tasviri. Taze ve kuru odunların birlikte yanması ile ortamı kaplayan o ateşin aurası. Sıcak ve romantik. Öyle duman duman yanan ve is kokusunu oluşturan bir ateş değil bu için için yanan ve köze dönmek üzere olan bir odun parçası. Tam köze dönmek üzere olan ateşe attığınız iri bir kestanenin kabuğunun kavruk kokusu. Soğukta içinize çektiğiniz ve ciğerlerinizi ısıtan o ateşin rengi. Her şeyi ile tam bir ambians parfümü.

    By The Fireplace'ın bu kadar çok sevilmesi hiç de tesadüf değil. Çünkü her deminde huzurlu bir sıcaklık var. Bir meditasyon aracı gibi tam bir arınma parfümü.
İşleniyor...
X