Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

BDK Ambre Safrano

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • BDK Ambre Safrano

    Click image for larger version

Name:	bdk-ambre-safrano-yorum.jpg
Views:	269
Size:	43.1 KB
ID:	213686

    Yine son zamanların ön plana çıkan markalarından biri BDK. Aslında markaya baktığımız zaman Parfums De Marly ve İnitio gibi markalarla aynı çatıyı paylaşıyor. Yani sahipleri aynı kişiler. Zaten bunu parfümlerin bu üç markanın hem parfümlerinin hemde kalitesinin çizgisinden anlayabiliyorsunuz.

    Ambre Safrano için notalara ilk baktığım zaman ''tamam işte Tuscan leather ve Ombre Leather tarzında bir parfüm geliyor'' dedim. Ama bunun tersine Ambre safranoya baktığımız zaman aslında PDM Carlisle ve İnitio Side effect izlerine rastlıyorsunuz. Tütünsüz bir tütün parfümü edasında. Bolca tonka tatlı meyveler ve hafif karanlık ve animalik deri ile oluşturulan tütünvari bir havası var. Yumuşak, pürüzsüz ve balzamik yapısı bu iki parfümden de izler taşıyor. İsminde geçen ne amber ne de safran çok ön planda daha çok bu iki notanın karamelize edilmiş halinden ortaya çıkan tatlı balzamik tonlar burnu okşuyor. Hatta bu iki notadan çok deri notası daha ön planda diyebiliriz. En başta da belirttiğim gibi PDM ve İnitio parfümlerine aşinaysanız ve seviyorsanız Ambre Safrano size çok yabancı gelmeyecektir.

    Özetle kullanımı kolay ve zevk veren bir çalışma. Koklamaktan keyif aldığım ve kullandıkça daha çok hoşuma giden bir parfüm oldu. Bir imza parfümü mü? Hayır değil ama başucu parfümü olmaya aday. Hem tecrübeli burunların hemde kullanıcıların oldukça beğenisini kazanacak bir parfüm olarak ön plana çıkıyor.

    Tavsiye edermiyim? Kesinlikle denenmesini tavsiye ederim.
İşleniyor...
X