Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Nishane Tempfluo

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Nishane Tempfluo

    Click image for larger version  Name:	1D8B8E26-82DD-4CFF-8903-87492D9D11EB.jpeg Views:	8 Size:	35.9 KB ID:	210856

    Nishane Tempfluo

    Hayatı akışına bırak ve istediğin gibi ol! Özgürlüğe yelken aç!
    Kendini iyi hisset, sen kadınsın ve kadınlığını sonuna kadar yaşa!

    Şimdi önünüze bir kalem kağıt alın ve bir kadın çizin veya hiçbir şey yapmadan sadece düşleyin. Bu kadın öyle bir kadın olsun ki hem zarif bir güzelliği hem de can yakan bir seksiliği olsun. Zorlandınız değil mi? Ya düşlerinizdeki güzel kadını aşk ile resmediyorsunuz ya da hayalinizdeki seksi kadın imajını arzularınızla besliyorsunuz. Hem zarif bir güzel hem de aynı zamanda seksi olmak.. Bunu hayalinizde bile canlandırmak hem çok zor hem de çok spesifik bir durum.

    İşte Tempfluo bu karışımı resmeden melez bir parfüm. Hem Audrey Hepborn kadar zarif bir güzelliği hem de Megan Fox kadar kalp ritimlerini arttıran bir seksapelliği mevcut. Zarif ve arzulanan bir kadının portresi olsa ve üstünden bir parfüm kokusu gelse bu Tempfluo'dan başkası olamazdı.

    Açılışındaki o berrak ve parlak narenciyelerin vermiş olduğu enerjik ruhlu genç kadın önce bembeyaz ve sabunsu çiçeklerle gelinliğini giymiş zarafet ve asalet kokan bir kadına, daha sonra pralin ve vanilyanın etkisi ile arzulanan şuh bir kadına dönüşümüne hayran olacaksınız. Sınırı olan ama o sınırları sonuna kadar zorlayan ve uç noktalarda dolaşan bir kadın.

    Bütün kompozisyonu baştan çıkaran ve parfüme farklı bir evreye sokan pralin ve vanilya bu güzellik ve seksiliğin birleşiminin ve parfümün melezliğinin baş aktörü. Minik gourmand dokunuşlar parfüme öyle bir hava katmış ki, klasik, banel ve sıkıcı olmaya başlayan beyaz-temiz çiçek kokularından sivri bir şekilde ayrılıp bambaşka bir segmente yerleştirmiş parfümü.

    Kadınların yeni fenomeni olmasına kesin gözüyle bakıyoruz.
    Son Düzenleme matrai; 19-06-22, 21:57. Tarafından yapıldı.

  • #2
    Orjinal yazı sahibi: matrai View Post
    Click image for larger version

Name:	1D8B8E26-82DD-4CFF-8903-87492D9D11EB.jpeg
Views:	555
Size:	35.9 KB
ID:	210856

    Nishane Kredo

    Time Capsul serisinin bıçkın erkeği. Daha ilk sıkışta sertliği ile kendini farklı bir yöne oturtan ve dikkat çeken bi çalışma. Kodaman parfümünden ziyade parfümlerin kodamanı olmuş.

    Bu parfümün erkeği otoriter bir liderliğe sahip. Karizmasının farkında ve bu farkındalık onu egoist yapmış. Son sözü söyleyen ve sözü harfiyen dinlenen bir lider bu. Geçtiği yeri titreten, saygı duyulan.

    Dior Fahrenheit, Hermes Belami, Pascal Morabito Or Black gibi kalbur üstü deri parfümlerin tasarımcısı olan Jean-Louis Sieuzac elinden çıkmış sıvılaştırılıp yoğunlaştırılmış bitter kıvamında karizmatik bir abide.

    Vernikli, cilalı bir odunsuluğun hakim olduğu parfüm deri notasından gelen hafif karanlık nüanslar ile lüks ve zengin bir izlenim bırakıyor. Şatafatla parlayan ve sırf dikkat çekmek üzerine oturtulan gösteriş budalası bir parfüm değil. Dikkat çekmesini çok iyi başarıyor ama bunu karizması ve gizemi ile yapıyor. Sonradan değil doğuştan bir karizmaya sahip.

    Her ne kadar hiç bir şeye benzememek için uğraşılsada artık sömürülen Oud notası ile farklı bir şey yapabilmek neredeyse imkansız hale geldiği için ucundan kıyısından birşeylere benzetmek mümkün. Evet oudun kullanılış bakımı Tom Ford Oud Wood’u anımsatıyor. Cilalı yapısı da Byredo Accord Oudu hatırlatıyor. Ama bu onun suçu değil artık Oud notasının sadece pilavı kaldı yapılmayan. Bir yerlerden bir şeylere ister istemez benzetiyorsunuz.

    Sonbahar ve kış aylarına uygun yapısı, lüks izlenimi ve dikkat çekici kokusu ile orta yaş grubunu hedef alan zengin bir iş adamı parfümü.
    Açıklama kredo ile aynı olmuş hocam bir yanlışlık olmuş

    Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

    Yorum


    • #3
      Kaleminize sağlık hocam. şuan papilefiko yu sabirsizlikla deneyimlemeyi iple çekiyorum

      Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

      Yorum


      • #4
        Evet kopyalama hatası yapmışım taslaktan düzelttim şimdi. Uyarı için teşekkür

        Yorum

        İşleniyor...
        X