Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Nishane Papilefiko

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Nishane Papilefiko

    Click image for larger version

Name:	B3680543-570A-4302-824B-4D4156782397.jpeg
Views:	1008
Size:	34.2 KB
ID:	210854

    Nishane Papilefiko

    Time Capsul serisinin en öne çıkan çalışması.

    Dominique Ropion gibi bir üstadın elinden çıkan modern aromatik fujer.

    Aslında fujer denilince hep aklımıza eski tarz baba parfümleri gelir evet bu tanım aslında bir bakıma doğru hele bir de içinde lavanta varsa o zaman daha parfümü koklamadan eski kafa algısını yapıştırırız ama Papilefiko'da durum çok farklı.

    Bu entellektüel ve cool tarzı ile orta yaşlarında olup ruhunda delikanlılık çağlarını yaşayan bir erkeğin parfümü. Spor-klasik tarz diyebileceğimiz hibrid bir giyimi yaşam tarzı haline dönüştürmüş, bakımlı olmayı ve hep öyle görünmeyi seven, espritüel ve sıcak yaklaşımı, bilgisi tecrübesi ile çevresinin ilgi odağında olan bir erkek. Zaman onu bir şarap misali olgunlaştırmış ama kalitesine de kalite katmış.

    Papilefiko, Hacivat gibi daha ilk koklayışta vuran bir parfümden ziyade Ani gibi kullandıkça daha çok seveceğiniz ve her defasında elinizin ona gideceği nefis bir iş olmuş. İddialı bir söz söylemek gerekirse Hacivat'ı da, Ani'yi de ilerleyen zamanlarda gölgede bırakacak.

    Parfüm genel anlamda aromatik aynı zamanda ferah baharatların erkeksi lavantayı bastırması, cılız bir reçinemsi tatlılığa sahip yeşil akorların bu dengeyi sabitlemesi ile harmanını tamamlıyor. Aslında zıt notaların içinden çıkan bir güzellik. Hepsi aynı amaca hizmet eden çok farklı yönlerdeki notalar topluluğu bir takım oyununda olduğu gibi yekpare hareket etmişler. Bu da parfümde başarının asıl sırrı. Usta işi bir harmanlama ile teknik direktör görevinde Domique Ropion var.

    Parfüm net olarak dört mevsimlik. Canınızın istediği anda sıkıp kullanabileceğiniz her kullanışınızda size ekstra keyif ve güven verecek, iltifat paratoneri olacak harika kokusu ile tüm gözleri üzerinize çekecek net bir genel beğeni parfümü. Kalite izlenimi ise üst düzey.

    Kalıcılığı ve farkedilirliği ile sizi gün boyu taşıyacak hatta ertesi güne bile çıkartacak kadar iddialı.

    Nishane ve Domique Ropion işbirliğinden doğan usta işi bir modern fujer olan Papilefiko piyasaya damga vurmaya ve kitleleri kendine aşık etmeye hazır.
İşleniyor...
X