Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Nicolai Newyork İntense

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Nicolai Newyork İntense

    Click image for larger version

Name:	nicolai newyork intense.jpg
Views:	369
Size:	285.4 KB
ID:	207637


    Nicolai Newyork İntense

    Erkek parfümü nedir? Nasıl olmalı? Nasıl kokmalı? Bu soruların cevabını henüz bilmiyorsanız o zaman Nicolai Newyork İntense ile tanışmamışsınız demektir.

    Luca Turin'den 5 yıldız alan ve parfüm otoritelerince gelmiş geçmiş en iyi erkek parfümlerinden biri olarak gösterilen başyapıt ve bu düşüncelerinde kesinlikle haklılar.
    Zarafet ve asalet sembolü. Elit, centilmen ve şık erkeğin parfümü...

    O kadar parfüm geldi geçti elimden, hatırı sayılır bir koleksiyonada sahibim ama yok onun gibisi daha gelmedi.

    Koku karakteri olarak açılıştan sona kadar 1980'lerin izlerini taşıyan parfüm, babalarımızın kullandığı hafif sert turunçgil ve lavanta kullanımlı parfümler gibi ama bir o kadar nahif ve zarif .
    Notaların birbiriyle uyumu ve kompozisyonu oldukça başarılı. Katmanlı bir parfüm olmasına rağmen geçişleri oldukça yumuşak. Parfümün açılışı ile sonu oldukça farklı.Açılışta bergamot ve limon kullanımı oldukça belirginken, orta notalarda maskülenliği pekiştiren kirli olmayan animalik notalar, ferah tozlu ve retro havada kullanılan lavanta ve yeşil hissiyatlı meşe yosunu etrafında şekilleniyor. Alt notalardaki hafif tuzlu yapısı ile amber ve animalik olmayan pürüzsüz zengin hissiyatı veren deri eşliğinde son buluyor.

    Koku kalıcılık ve farkedilirlik yönünden oldukça iyi. (12+saat )

    Franck Sinatra günümüze ışınlanmış. Şık ve centilmen tarzdakı klasik giyimi ile sahne alıyor. Yine sabit ve büyük bir radyo mikrofonuna o pürüzsüz tok sesiyle My Way şarkısını söylediği ve çıkışta yeni yetme popçuları tokatladığı bir an gibi.

    Bir parfümden daha öte bir yaşam tarzı. Sürekli sinekkaydı ve ıslak traşı tercih eden, klasik giyim günlük rutininin bir parçası olan erkekler için.

    Thor’un baltası gibi onu herkes taşıyamaz. Taşıyacağı kişi onun ağırlığını kaldırabilmeli ve o standarta ayak uydurabilmeli. Yoksa 87 model Ford kamyonun arka tekerleklerinin altında kalmış gibi ezilirsiniz.
İşleniyor...
X