Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Franck Boclet Woodstock

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Franck Boclet Woodstock

    Click image for larger version

Name:	franck boclet woodstock.jpg
Views:	431
Size:	81.4 KB
ID:	200735

    Woodstock

    Tarihin gelmiş geçmiş en kalabalık ve en iyi müzik festivali olarak bilinir. 1969 yılında yaklaşık olarak 400 bin kişinin katıldığı bu festival birbirinden ünlü rock gruplarının boy gösterdiği ve binlerce kişiye performanslarını sergilediği efsevi bir organizasyondur.

    Franck Boclet’da marjinal hayatını ve müziğe olan bağımlılığını bu parfümde coşkulu bir şekilde bize akatarmış.

    Parfüm son derece eğlenceli ve enerjik. Açılışını katmanlı kullanılmış narenciyeler ile yapıyor bu kısım biraz kaotik yapılı aman tanrım ne kadar zor bir koku dediğiniz anda orta notalardan itibaren parfüm öyle bir hal alıyor ki kendinizi koklamaktan keyif aldığınız etrafınıza yayılan koku ile insanların dikkatini çektiğiniz bir kokuya evriliyor. Orta notalarında neler mi var. Tatlı şurup hissiyatlı kuru meyveler, sulu ve olgun kayısı, beyaz ferah çiçekler ve kokuya dumansılık katan kenevir. Bu kısım o kadar iyi ki hiç bitmesin istiyorsunuz. Parfümde tam olarak size bu istediğinizi veriyor orta notalar saatler boyunca buram buram burnunuza esmeye devam ediyor. Artık dip notaların zamanı geldiğinde odunsuluk daha ön plana çıkıyor ve vanilya ile tatlı bir kapanışa imza atıyor.

    Kendinizi Özgür ve mutlu hissettiren, size enerji pompalayan harika bir çalışma Woodstock. Onunla geçirdiğiniz uzun vaktin her anında size keyif vermeyi çok iyi başarıyor.

    Performansı olağanüstü tazeleme yapmadan tüm günü çıkartan ve ertesi gün bile üstünüze sinen kokusu ile tam bir performans canavarı.

    Hem kadın hemde erkek kullanımına son derece uygun zamansız bir parfüm. Markanın Cocaine isimli parfümü ile en iyi işi olduğunu kesin bir dil ile söyleyebilirim.

  • #2
    Kenevir kullanımını merak ediyordum ve yorumundan sonra ilk fırsatta deneyeceğim abi. Kalemine sağlık.

    Yorum

    İşleniyor...
    X