Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Regalien Clubs of Iris

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Regalien Clubs of Iris

    Click image for larger version  Name:	ddd.jpg Views:	0 Size:	193.9 KB ID:	144668
    Kokladığım ilk anda “Waww bu ne böyle?” dedirten parfümlerden. Sıktığınız anda sizi çarpan iris notası buram buram vurmaya başlıyor. Tozlu bir iris hakimiyetinde sizi içine çekmeye devam ediyor. Tozlu bir pudramsılık daha çok nostaljik bir hava yaratıyor parfümde. Aynı zamanda eskiye götürüp,huzur veriyor. Sanki sığındığınız güvenli kollara sarılıyormuş gibi...İçinize daha çok çekmek istiyorsunuz o kokuyu...

    Koku profili olarak kadife gibi diyemem belki ama verdiği hissiyat ve nota geçişleri en az bir kadife gibi yumuşacık ve pürüzsüz.

    Orta notalarda daha çok çiçeksiler ve meyvelerle desteklenen koku, tabanda daha odunsu ve amberden gelen sıcaklık hakimiyetine giriyor. Daha önce kokladığım hiç bir kokuya benzemiyor. Sadece iris kullanımı Moulin Rouge'daki gibi nostaljik ve eskiye götürüyor diyebilirim. Çiçeksi bir parfüm olmasına rağmen irisin soğuk hissiyatlı kullanımdan dolayı erkek kullanımına da uygun tam bir unisex.

    Kalıcılık kısmına gelecek olursak, dün sıktığım parfümü bugün hala üzerimde duyabiliyorum. O kadar performanslı. Extrait formatında oluşu da performansında bir o kadar etkili. Soğuk havalarda yumuşak yünlü bir kıyafetle sizi daha çok taşıyacak parfümlerden.

    Evet aşık olduğum parfümlere bir yenisi daha eklendi.
    Son Düzenleme sunshine; 04-12-19, 16:53. Tarafından yapıldı. Reason: regalienclubsofiris

  • #2
    Henüz detaylı kullanmadım ama ben de şişeden ilk kokladığım anda müthiş etkilenmiştim. Yorumlar geldikçe, dolapta kullanmamı bekleyen parfümün üzerimde yarattığı heyecan da artıyor.

    Yorum


    • #3
      Yeni seride tek deneyemediğim Regalien. Diğerleri için pek olumlu konuşamam ama burnuna güvendiğim bir arkadaşım Clubs of Iris'in serinin açık ara en iyisi olduğunu iddia etti. Üstüne bu yorumu da okuyunca deneme isteğim artmadı desem yalan olur.

      Yorum


      • #4
        Parfümü henüz 2 defa bileğimde deneyebildim. Sınırlı tecrübemle ilk söyleyebileceğim buz gibi soğuk bir iris kullanımının olduğu. Ne demek soğuk iris kullanımı?

        İris denilince ilk aklımıza gelen Dior homme tarzı net ve sıcak bir ruj kokusu oluyor. Diğer koklayabildiğim iris parfümleri de bana hep bu kadifemsi ruj kokusunu vermiştir.
        Regalien clubs of iris ise yine pürüssüz ve net ama insanı sarıp sarmalayan değil buz gibi yüzüne vuran, içine çekmek istediğin ama bir süre sonra ciğerlerini donduracağı için nefesini yarıda bıraktığın soğuk hava gibi bir hissiyat sundu bana.

        Küçükken kış aylarında annemin işten döndüğünde beni öptüğünde duyduğum o soğuk ama güzel his.

        Henüz deneyemediğim için serinin diğer parfümleri ile karşılaştırmam mümkün değil. Tenimde en az 10 12 saat arası net yayılımı var. Sonrasında da kokuyu duymaya devam ediyorsunuz. Kalıcılığı oldukça yüksek. Muhtemelen kıyafette günler sürecektir. Tam bir unisex olduğu yorumuna tamamen katılıyorum.

        Yorum


        • #5
          Spilten şişeli olarak edindiğin ve bana oldukça değişik gelen daha önce kullandığım ve ya denediğim hiç bir parfüme benzemeye farklı bir yapısı var koku gerçekten çok aşırı güçlü yayılımı da aynı şekilde geçtiğiniz yerde iz bırakan cinsten

          Yorum


          • #6
            Başlangıcı çok garip; dersiniz ki bu ne? Hiç de güzel bir parfüme benzemiyor..ama şöyle birkaç saat bekleyin. Hele tende. Müthiş kremsi freş bir parfüme dönüşüyor. Bu parfüm diğer parfümler gibi, tüketiciyi hemen satın almaya teşvik etmek için ilk 15 dakika güzel kokukup sonrası vasat bir kokuya dönüşen bir parfüm değil. Saatler ilerledikçe güzelleşiyor.

            Yorum

            İşleniyor...
            X