Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Narciso Rodriguez For Him EDT

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Narciso Rodriguez For Him EDT

    Narciso Rodriguez For Him EDT

    Parfümlerle ilgilenmeye başladığımda ilk denediğim parfümlerden biri idi. O zamanlarda çok beğenmiştim, ardından birkaç sene geçti hala çok beğeniyorum. Zaten bir parfümü ilk denediğinizde beğenip sonrasında tekrar denediğinizde hoşunuza gitmezse ya sizin burnunuz gelişmiştir ya da ilk kokladığınız zamanki o parfüm reformüle olmuştur. Umarım ilk seçenektir çünkü bilirsiniz bizler reformüle kelimesinden pek haz etmeyiz :=) Artık benim imza kokularımdan olan Narciso Rodriguez For Him'i tanıyabiliriz.

    Francis Kurkdjian'ın yapımcısı olduğu NRFH, insanda parfümörünün yaratmış olduğu '' bu parfüm kesin iyidir '' ön yargısını haklı çıkartıyor ve bana güzel bir koku zevki sunuyor. NRFH'yi ilk sıktığımda karşıma Fahrenheit'daki menekşenin daha erkeksi ve acımtırak hali çıkıyor. Ve yabancıların tarifiyle ''earthy'' dedikleri topraksı bir koku ile beraber verilmiş menekşe. Benim Fahrenheit ile aramın çok sıcak olmamasına rağmen buraları ben oldukça beğendim. Orta notalara geçildiğinde paçuli ortaya çıkıyor ve paçulinin topraksı ve karanlık havası kendisinin ne kadar da maskülen olduğunu bize gösteriyor. Burada paçuli üst notalardaki topraksı havayı iyice arttırıyor ki en sevdiğim bölümü ortaları oldu NRFH'nin. Sonlarına doğru da miskin etkisiyle tensel bir kokuya dönüşüp yavaş yavaş yumuşayarak tenimden ayrılıyor.

    Genel bir yorum geçecek olursam NRFH başından sonuna kadar paçuli-menekşe ekseninde ilerleyen çok bir değişim göstermeyen fakat tasarımcı parfümlerin çoğunun kalitesinden bir tık üstte olan bir parfüm. Öyle bileğe sıkıp onu koklayarak keyifli ve mutlu saatler geçireceğiniz bir parfüm değil o. Onu boynunuza sıktığınızda onun gri,karanlık ve koyu karakterine bürünmek isteyeceğiniz eski parfümlerin günümüz için uyarlanmış hali...

    Maskülen ve sert kokuları seven arkadaşların seveceğini düşündüğüm bir parfüm. Kalıcılığı 10-12 saat götürüyor ve performansı ise bir kol mesafesi içerisinde. 10 yaş üzerindeki sonbahar-kış parfümü arayan erkeklere tavsiye ediyorum.

    Click image for larger version  Name:	narciso-rodriquez-for-him-edt-100-ml---erkek-parfumu2.jpg Views:	0 Size:	96.0 KB ID:	144338
    Son Düzenleme İbrahim20; 02-12-19, 20:01. Tarafından yapıldı.

  • #2
    Yorum için çok teşekkürler. Benimde özellikle EDP versiyonunu beğenerek kullandığım, Temiz, ferah, ve sabunsu bir miskin ağırlıkta olduğunu düşündüğüm genel beğenisi ve performansı gayet iyi diyebileceğim bir parfüm. Parfümün tabanı Narciso Rodriguezin tüm parfümlerinde bulunan temiz bir misk üzerine. Bunu özellikle bayan parfümlerinin tümünde çok net hissediyorsunuz. Sanırım bir imza DNA kullanıyor parfümlerinde.

    Yorum


    • #3
      Benim için bu parfüm direk yağmur sonrası ortaya çıkan toprak kokusu. Oldukça sevdiğim bir koku olsa da kendisine şu ana kadar birkaç kere bileğimde test etmek dışında hiç şans tanımadım. Bu arada sizdeki şişe heralde eski üretim şişelerden. Geçen sene Sephora'da test ettiğimde kalıcılık benim tenimde 6 saat olmuştu. Büyük ihtimalle bu koku da reformülasyon kurbanlarından

      Yorum


      • İbrahim20
        İbrahim20 Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Aslında şuan bendeki de çok eski değil. Birkaç sene önce bir tane daha almıştım bundan, efsane performansı vardı.

    • #4
      Yorum için elinize sağlık, bence nokta atış olmuş! Maskülen/sert kokulardan hoşlananlar için ideal gerçekten. Şu yorumu da çok beğendim "gri,karanlık ve koyu karakterine bürünmek isteyeceğiniz eski parfümlerin günümüz için uyarlanmış hali..."

      Yorum


      • #5
        dekant olarak denedim ancak beğenemedim. nedense nemli ve ıslak beton gibi koktu

        Yorum


        • İbrahim20
          İbrahim20 Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Şu ıslak beton yorumuna çok denk geldim. Bir gün ıslak beton görürsem bir yerde mutlaka koklayacağım

        • DouglasCst
          DouglasCst Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          gerçekten de öyle hocam koklayınca ne demek istediğimi anlarsınız

      • #6
        Evet bende de öyle, beton, ya da çimentomsu bir his uyanmıştı Edt versiyonunda, ama Edp çeşidini seviyorum, temiz, yormayan bir parfüm.

        Yorum

        İşleniyor...
        X