Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Jeremy Fragrance One - Office for Men

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Jeremy Fragrance One - Office for Men


    Merhabaa kanalima hos geldiniz hop şınav neşeee

    Youtube parfum dunyasina damgasini vuran Jeremy'nin seveni de nefret edeni de bol. Kendi parfumunu cikaracagini duyurdugunda kimi heyecanlandi, kimi parfum daha cikmadan Fragrantica'da Sungerbob ve Hannah Montana parfumlerine benzetti. Ama adam nihayetinde istedigini aldi ve konusulmaya devam etti.

    Kullandigim bir ikinci el sitesinde dusuk bir fiyata gorunce haydi makarasina alayim dedim. Cunku ben de aslinda Jeremy'ye kılım. Satan eleman 2 al 1 odeden almis ve ikinci siseyi uygun bir fiyata veriyordu.

    Bu savunmamdan sonra kokuya gelelim

    Parfumlerle birazcik hasir nesirseniz Office for Men'de daha once koklamadiginiz hicbir sey yok. Son yillarda cok satan parfumlerin kimyasal olarak guclendirilmis bir karmasi gibi (gercekten oldukca kalici ve farkedilir. fakat bu kimyasallik bence hissediliyor, soyle icine ceke ceke koklayamiyorsunuz) Bir de bu kadar gucluyken nasil ofiste kullanilacak anlayamadim. Ozellikle ust notalari fena patliyor.

    Aventus, Sauvage, Gio, BdC bir siseye konup calkalanmis gibi kokuyor fakat ortaya cikan nihai koku her ne kadar genele hitabi cok yuksek olsa ve kendini sordursa da bence biraz cig. Bu arada bu tam anlatamadigim cigligi misal Gio Essenza'daki gibi, Morillas parfumlerinde hissetmisimdir. Uzaktan kesinlikle daha hos kokuyor. Ha bu arada ben zaten Sauvage, Dylan Blue gibi parfumleri pek sevmiyorum. Ambroxanla da aram cok iyi degil.

    Parfumde nota degisimi pek yok, sadece ust notalarindaki o parlak citrus-bergamot akorlari yok oluyor, onun harici neyse o kokuyor, oldukca lineer bir parfum.

    Kokuda yeni, yaratici veya artistik bir durum olmadigi icin klas designerlar ve iyi nis parfumler kullanan bir insanin ilgisini kalitesiyle cekecegini dusunmuyorum. 30 yas altinin ve parfumde devamli ileri bir seviye aramayanlarin hosuna gidecektir diyecegim ama bunun onundeki engel de sacma fiyati. Bu urunun ederi bence max 70 80 eur. Ya da belki hitap ettigi alim gucu yuksek ulke vatandaslari bunu pek sorun etmiyordur. Ya da rahmetli Ekrem abi'nin dedigi gibi herkes kendi parasiyla oynuyor ve ben insanlarin neye ne para verecegi konusunda fikir belirtme hakkina sahip degilim.

    Bendeki 3. versiyon yenilenmis siyah sise, ancak gene de sise, kutu, kapak kalitesiz diyebilirim. Hele ilk teslim alanlar kapaksiz ve basit bir saydam sisede almis.

    Jeremy'nin amaci temel olarak cok iyi koksun, bol koksun, kalici olsun, genele hitap etsin. Ok hepsi var (1. maddeyi siradan vatandas icin onayladim, parfum delileri icin degil). Zaten adam da sitesine bu maddeleri manifesto gibi cekmis, o yuzden kendisini soyledigi seyi yaptigi icin, koku acisindan elestiremeyecegim.

    Misal bugun kullanip ise gittigimde dakika 1, biri parfumun guzelmis dedi. Sonucta her gun parfum kullaniyorum ama bu yorumu yuksek farkedilirligi ve genele hitabina bagliyorum.

    Ha ben de elemanin tam bir Barney Stinson'in fena cringe cakmasi oldugunu dusunuyorum ama sadece parfumu degerlendirmek istedim. Yurtdisinda degerlendirenler genellikle adami sevmedikleri icin de gommus. Ozetle fiyati haric gomulecek bir tarafi yok ama ciddi parfumsevere hitap edecek, soyleyebilecegi hic bir sey de yok. Ki bu parfum, ciddi parfumsever icin yapilmamis zaten.

    Kotu degil (hatta bu isle cok ilgili olmayanlar icin gayet iyi), ama gereksiz.

    Dolayisiyla Aventus, Sauvage, BdC gibi parfumleri cok seviyorsaniz, zamk gibi olanini isterim diyorsaniz ve uygun bir fiyata bulursaniz alinabilir.

    Yorumumu begendiyseniz kanalima abone olmayi unutmayin !!!! (alkis, etrafinda dön, şınav cekerek uzaklasti)

  • #2
    Bu güzel yorum için teşekkürler..keyfle okudum..Jeremy de aslında bizim gibi tam bir parfüm manyağı..ve adamda herşey var -bana bazen; özellikle video yorumlarına başlamadan önce bakışları II. Dünya Savaşı Nazi subaylarını hatırlatsa da :-))- yakışıklılık, duygusallık (Office parfümünü çıkarmadan önce ağlamıştı bile), dünya kültürü (akıcı bir İngilizce), azim herşey var..ve sonunda youtube üzerinden adam parfümünü satmayı başardı. Dediğin gibi ofis için herkesin beğenebileceği freş bir parfüm tasarlaması gayet normal. Yanlış hatırlamadıysam "oud" bile kullanıcağım demişti..ben en çok ona şaşırmıştım..belki "Night" parfümünde yapar onu :-))
    Son Düzenleme protectedsugar; 31-10-19, 08:53. Tarafından yapıldı.

    Yorum


    • #3
      Oudlu olani siradaki Date for Men parfumunde yapacakmis

      Yorum


      • #4
        Yazınızı keyifle okudum, noktası virgülüne kadar da tamamen katılıyorum. Ben bu hobiye ilk başladığım zaman 3 sene önce Youtube'da kendisinin top 10 listelerini izleyerek parfüm almaya başlamıştım. O zamanlar severek takip ediyordum fakat sonra sürekli kendi markasını ön plana çıkaran videolarla biraz soğudum. Ama neticede adamın işi ticaret ve kendi oluşturduğu kitleyle beraber sosyal medya platformlarını kullanarak sahibi olduğu markanın reklamını yapıyor. Aslında çok doğal bir şey. 3 sene önce hobiye başladığım zamanda bu parfüm çıkmış olsaydı ben de almak isterdim şişeli olarak fakat şu anda hiç ilgimi çekmiyor desem yalan olmaz. Hobiye uzak olup güzel kokayım, kalıcılığı iyi olsun ve iltifat alsın diyen ofis çalışanı için heralde biçilmiş kaftan gibi duruyor bu parfüm. Hatta 16-24 yaş arası bireylerde de oldukça başarılı olur. Fiyat politikası ise evet çok fazla fakat 2 tane beraber sattığı için galiba şişesinin tanesi 80 euroya geliyor. İlk batchte şişe fiyatı 60 euroydu yanlış hatırlamıyorsam ve tek tek satışı vardı. Şişe ve kutu değişiminin maliyetle beraber üzerine eklenen kâr ile fiyat artışı 20 euro olmuş. Almaya'da yaşayan bir kişi için 20 birim para oluyor. Ama rakipleri oldukça iddialı tabi. Mesela Sauvage sevmeyen biri olarak dün ilk defa Parfum versiyonunu Sephora'da denedim ve gerçekten hoşuma gitti. Dior her serisinde bu "Parfum" versiyonunu gerçekten çok çok başarılı yapıyor. Belki Jeremy daha ilerleyen yıllarda bu Fragrance One markasının elde ettiği yüksek getiri ile Frederic Malle'ın 20 sene önce başlattığı bir proje gibi nitelikli niş parfüm markası yaratır. Tabi 5-10 sene sonra da başarılı olması durumunda heralde Loreal ya da Estee Lauder gibi bir kozmetik devine satışıyla sonuçlanır parfüm macerası

        Yorum


        • #5
          Aynen, 160 eurdan alan azdir zaten, millet genelde o 2 al 1 ode'yi kullanmis, kanalindan da ara ara 30% indirim kupon kodu veriyor

          Yorum


          • #6
            Jeremy, boynuz kulağı geçer misâli herkesi geçti...hatırlıyorum bundan neredeyse 10 sene önce sadece birkaç youtuber vardı...tamamen kaybolanlardan bahsetmiyorum bile..Mymickers ve robes08 daha hâlâ aktif..Mymickers hem parfüm tanıtımı yapıyor hem split... youtube'da herkesi solladı Jeremy aslında..ben "proje"sine hiç kızmıyorum, çünkü herkes/herşey kendi imkanları dahilinde bir proje üretir ya da bir projeye dahildir...tüm parfüm sektörü de bir projedir...niş vs. hepsi dahil.
            Son Düzenleme protectedsugar; 31-10-19, 08:53. Tarafından yapıldı.

            Yorum


            • #7
              Jeremy nin bu zmana kadar hiç bir videosunu izlemedim, hoş izlesem bile birşey anlamayacağım çünkü maalesef yabancı dilim yok. Ama takip edenlerin söylediği ve benim anladığım kadarı ile zaten bana hitap eden bir tarafıda yok bu yüzden kendimi birşey kaybetmiş gibi de hisstmiyorum.

              Gelelim parfümüne. Yukarıda sevgili Leto nun anlattığı ve benim anladağım kadarı ile designer seviyesinde. kokusu ve performansı güzel olan bir parfüm çıkartmış. Bu ticari bir bakış açısıdır, paraya oynamaktır ve düşüncesine de son derece saygı duyarım. Çünkü günümüzde parfüm kullananların neredeyse %99 u parfüm çok koksun, çok kalsın, çok sorulsun, çok beğenilsin teması üzerinden yola çıkıyor ve satılan parfümlerinde yine aynı orandaki kısmını bu parfümler oluşturuyor. Tabi bu pastadan pay almaya çalışmak daha mantıklı bir ticari yaklaşım. Başarılı olacakmıdır? Bence olacaktır ve istediği hatta hayal ettiğinin bile daha fazlasına ulaşabilir. Günümüzde sosyal medyanın gücü buna oldukça müsait. Ve Jeremy de bu gücü sonuna kadar kullanacaktır.
              Son Düzenleme matrai; 31-10-19, 10:52. Tarafından yapıldı.

              Yorum


              • #8
                Çektiği videoları iş olarak yaptığı için ve takipçilerinin genel kullanıcı kitlesi olduğunu düşünürsek çektiği içeriklerde videolara konu olan parfümleri bu şekilde seçiyor. Koklamadan nasıl bir parfüm olabileceğini tahmin ediyorum Tek el şınav çekmeye çalışarak sözlerimi burada noktalarım
                Son Düzenleme UmuTzn; 31-10-19, 04:26. Tarafından yapıldı.

                Yorum


                • protectedsugar
                  protectedsugar Yorumladı
                  Yorumu düzenleme
                  :-)...haha adam kendini frenleyemediğinde tek el şınav çekmesi beni çok güldürüyor..bir de karşısındakinden de bekliyor bazen, horozlanıp Paco Rabanne'ın Pure XS parfümünün mankeni Francisco Henriques'e öyle bir numara çekmek istedi; ama Francisco Henriques alttan alır mı :-) Adamla birlikte şınav çekti :-)

              • #9
                Anlatim tarzin super üstad agzina saglik. Jeremy beyi tanimayorum.. o yuzden fikirsizim geri kalaniyla ilgili.

                Yorum


                • #10
                  160eur pehh.. 160 eur a parfum fabrikasi kurarim pzvnk? Onu o fiyata satan pzvnge diyorum ben hadi simdi gulelim

                  o degil de sacma fiyatina takildim ya onca yazidan.. ha sacma olduguna da nerden vardim. Leto ustad diyorsa ben OK!um..

                  Yorum


                  • Leto
                    Leto Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    Sitesinde 2 al 1 ode kampnanyasi sabit gibi bir sey

                  • Minty
                    Minty Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    cantona8 Instagram'dan bir bak profiline, tahammül edebiliyorsan takip et jeremyfragrance
                    Ben şahsen yapay beyaz ötesi gözümü yakan dişlerine, dar beyaz gömlegine ve komple beyaz takım elbiselerine dayanamadığım için yorumlarını okumuyorum ve dinlemiyorum. Evet ben de adama kılım. Yalan Dünya'daki Bünyamin karakterinin yakışıklı versiyonu gibi :-)

                  • cantona8
                    cantona8 Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    Yav neler oluyor.. neden merak ettirdiniz ki simdi bu kadar Minty

                    O zaman yapiyorum... yaaaaptim!

                • #11
                  Saka maka 3 gundur ustuste bunu kullaniyorum, rahat giyimi ve verdigi his beni kendine cekti

                  Yorum


                  • protectedsugar
                    protectedsugar Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    Parfümör: Alberto Morillas...Jeremy o kadar da boş adam değil :-))..en az Eau Savage ya da Bleu de Chanel kadar olduğu kesin..birkaç kıza da koklatmıştır kesin.

                  • Minty
                    Minty Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    cantona8 Sen bak profiline anlarsın :-)))))))) O beyaz slip mayo nedir, oh noooo....

                • #12
                  Date for Men diye bir koku daha çıkarmış. 220 Euro şişesi. Kafayı yedi bence artık fiyatlandırma konusunda. Ona gelene kadar 220 Euro'ya çok kaliteli Niş parfümler var.

                  Mainstream dediğimiz genele hitap eden balonlu sakız kokulu yeni nesil rezil parfümleri öve öve bitiremeyen overrated bir tip benim gözümde. Bir yıl kadar önce Youtube takip listemden de çıkardım.

                  Yorum


                  • #13
                    Açıkçası bir parfum uzmanı değilim, olmaya niyetim de yok. Kullanıcı olarak beni tatmin etti. Bir çok parfum denedim hala olabildiğince şişeli veya dekant olarak şans veriyorum. Fakat binlerce lira para verip üzerimden 2 saate uçan kokuya da verdiğim paraya acıyorum.yok batch miş, yok oymuş buymuş, benı sıkıyor açıkcası. Bu parfum benı en azından koku ve kalıcılık acısından tatmin etti.
                    Son Düzenleme Hawkee; 18-08-20, 19:19. Tarafından yapıldı.

                    Yorum


                    • #14
                      Orjinal yazı sahibi: Hawkee View Post
                      Açıkçası bir parfum uzmanı değilim, olmaya niyetim de yok. Kullanıcı olarak beni tatmin etti. Bir çok parfum denedim hala olabildiğince şişeli veya dekant olarak şans veriyorum. Fakat binlerce lira para verip üzerimden 2 saate uçan kokuya da verdiğim paraya acıyorum.yok batch miş, yok oymuş buymuş, benı sıkıyor açıkcası. Bu parfum benı en azından koku ve kalıcılık acısından tatmin etti.
                      Ben de yazarken bunun uzerinde cok durmustum. Herkes parfum koleksiyoneri/delisi/hastasi ne dersek artik olmak zorunda degil. Urun bol, uzun sure ve hos kokuyor, bu

                      Yorum

                      İşleniyor...
                      X