Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Franck Boclet Erotic

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Franck Boclet Erotic

    Click image for larger version  Name:	franck boclet erotic.jpg Views:	1 Size:	36.5 KB ID:	135639

    Erotizm... İnsana özgü bir his erotizm. Dünyada yaşayan diğer canlılarda erotizm bulamazsınız. İçgüdüsel olarak çoğalma isteği vardır tüm canlılarda ama o çoğalma isteğini baştan çıkarma ve davetkarlık insanlara özgü birşeydir.Bazen bir renktir erotizm, bazen şuh bir bakış, bazen bir yürüyüş, bazense ısırılan bir dudak.

    Erotizm her ne kadar tabusal bir içgüdü olsa da onu, sanatın her alanında resmedildiğini görebiliriz. Şarkılarda, tablolarda, filmlerde, kitaplarda. Peki parfümde erotizm var mıdır? Bu yola çıkmış ve bu temayı işlemiş olan bir çok markanın bir çok parfümü var. Ama aklımızda kalan hangileri? Gerçekten o erotizm hissiyatını veren parfüm var mı yoksa hepsi isimlendirmeden yola çıkarak dikkat çekmek isteyen parfümler mi? (Afrodizyak etkili adı altında satılan saçma sapan parfümler konu dışı)

    Her ne kadar parfümleri kendimiz için kullanıyoruz desek de parfüm kullanmayı karşı cinsi etkilemek amacıyla kullanan bir çoğunluğu da unutmamak lazım.

    Franck Boclet Erotic. İşte tamda bu konunun göbeğine oturtabileceğimiz bir parfüm. Sadece ismiyle değil hissiyle.

    Gourmand notaların animalik notalarla beraber harmanlanmasından ortaya çıkan cezbedici ve kışkırtıcı bir parfüm. Evet aslında demek istediğim şu ''parfüm şehvet kokuyor''

    Parfümün rengi olsa bu parfüm kesinlikle kırmızı olurdu. Ama unutmamak gerekir ki parfüm başlı başına bir etken değil tamamlayıcı bir enstrümandır. Bu parfümde kesinlikle romantik anların tamamlayıcısı olma vazifesinin hakkını son derece iyi bir şekilde verecektir.

    Parfümün notalarına tek tek girip kafa karıştırmak istemiyorum bu yüzden sade bir dil ile anlatmak istiyorum. Parfümün başından sonuna sıcak bir hissiyat hakim. Animalik notalar ile tatlı baharatların parfümün başından sonuna harika bir harmanlama ile dengede olduğu balzamik yapıyı veren notaların bu harmanın içine girmesiyle beraber sıcaklığın yükseldiği ve odunsu notalarla beraber son derece şık ve davetkar bir parfüm.

    Kısa bir dipnot. Parfümdeki vanilya ve amber kullanımına kelimenin tam anlamıyla bayıldım.

    Parfüm unisex olarak geçmekte ve bana göre de unisex sınıflandırmasının hakkını vermekte. Hem bayana hemde erkeğe oldukça yakışan bir parfüm. Kullanım zamanı olarak serin havalar parfümü her katmanıyla daha iyi yaşayabileceğiniz anlardır.
    Son Düzenleme matrai; 20-08-19, 15:43. Tarafından yapıldı.

  • #2
    Kalemine sağlık Altuğ hocam. Franck boclet parfümlerini beğeniyorum özellikle tobacco muhteşem tütün vanilya harmanı TV andıran yapısı çok hoşuma gitmişti beymende 2 sen önce şişe almıştım.
    Erotic de en kısa zamanda denemek lazım, vanilya varsa direkt koşarak gidiyorum parfüme

    Yorum


    • #3
      İlk sıktığımda Çikolatalı deri kokusu aldım, kesinlikle koklar koklamaz benim olmalı dediğim bir parfüm oldu.
      Hayvansılık ile çikolata güzel birleşmiş, ancak 1 saat sonra tene yakın kalması beni biraz üzdü, kıyafette sanırım daha fazla kalır.
      İsviçre alplerinde gezerken, çiftliği olan bir çikolata üreticisine denk gelip mola vermiş ve çikolata tadımı yapıyor gibi hissettim.
      Çikolata kokusu ile ortamın kokusu karışmış o şekilde güzel bir atmosfer olmuş sanki.

      "Franck Boclet Crime yorumudur"
      Son Düzenleme Kosovic; 20-08-19, 21:30. Tarafından yapıldı.

      Yorum


      • matrai
        matrai Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Hocam sanırım Crime dan bahsediyorsun

      • Kosovic
        Kosovic Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Hocam kusura bakma, valla o kadar sevdim ki Crime ı, başlığı tam okumadan yorumu yapıştırdım😀. Hocam ilk defa detaylı yorum yaptım onu da yanlış yere yaptık iyi mi.
        Crime başlığı olursa oraya taşıyabiliriz hocam.
        Son Düzenleme Kosovic; 20-08-19, 21:31. Tarafından yapıldı.

      • ntmm22
        ntmm22 Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        bu iki parfümde baya etkileyici ve güzel, bende İsmet hocam gibi crimedan daha çok etkilendim ama erotic de cok başarılı bir parfüm olmuş

    • #4
      Ellerine sağlık abi parfümle ilgili ultimatom vermişsin resmen “şehvet kokuyor”kısmını okuyan badboylar 1 haftada piyasadaki tüm Eroticleri hiç eder

      Yorum


      • #5
        Gourmand notaların hayvansallıkla dengeli birleşimi baya bir ilgimi çekti doğrusu. Ama ne yazıktır ki geçen hafta arkadaşımla Cocaïne sormaya Beymen'e gitmiştik artık bu markanın parfümlerinin gelmeyip satılmayacağını söylemişti satış görevlisi

        Yorum


        • #6
          Genel beğeniye çok uygun olduğunu düşünmüyorum hayvansallığı birazcık baskın bi rol oynuyor ben çok sevemedim

          Yorum


          • #7
            Cocaine'de nasıl bir kalıcılıktır, öhhhh yani diyorum..

            Yorum


            • #8
              Tarçınlı sütlaç ya da Elmalı turta kokusınu tek ben mi alıyorum
              içinde yok sanırım ama tarçın-karanfil gibi bir aroma var sanki vanilyanın etrafında . Fazla karışık cocain gibi . Kapaktan koklarken daha hayvansaldı, kolumda gurme oldu,bir de kıyafette denemek lazım.

              Yorum


              • #9
                Bu markanın parfümlerine bir türlü ısınamadım.

                Yorum

                İşleniyor...
                X