Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Lancome O De Lancome Pour Homme

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Lancome O De Lancome Pour Homme



    Lancome O De Lancome Pour Homme

    Çıkış : 1996
    Kullanım : İlkbahar/Yaz

    Eski bir Coty çalışanı olan Fransız Armand Petitjean tarafından 1935 yılında kurulan kozmetik ve parfüm devinin, O de Lancome serisinin tek erkek kokusu olarak 96 yılında piyasaya sürülen parfümünü yakından tanıyalım istedim.

    Başlangıç itibariyle parfüm bergamot, portakal ve bambu ağacı yaprağı ile buruk, tozlu ve ferah bir aralıkta beni karşılıyor. Bambu yaprağını daha önce çok az parfümde deneyimlediğim için biraz araştırmak istedim ve buruk tozlu yapı için çoğu parfümde greyfurt tercih edilsede bazı parfümlerde bambu yaprağı tercih edildiğini okudum.
    İlerleyen dakikalarda parfüm buruk tozlu yapı derinden gelen keyifli sandal ile kaybolmaya başlayıp hem ferah hem odunsu havada bir yapıya bürünüyor.
    Orta notalara geçtiğimizde nanenin ferahlatıcı etkisi belirginleşiyor. Nanenin rolü daha belirginleşmeden devreye yine sandal ve yeni rol arkadaşı amber giriyor. İyi bir Sandalın olduğu her parfümü seven biri olarak bu kısmı benden olumlu not alıyor.
    Parfüm Dip notalara geçtiğinde hafif çiçeksi bir hal alıyor. Özellikle ölü gül çok belirgin. Bu aşamadan sonra çok değişiklik göstermeyen parfüm tene yakınlaşıp, vedalaşıyor.
    Genel hatları ile özetlersem başlangıçta ki buruk tozlu hissi sevmesemde, kaliteli sandalın etkisiyle ilerleyen aşamada oluşan odunsu ve ferah yapıyı beğendiğimi söyleyebilirim. Yayılımı çok kuvvetli bulmadığım parfüm, kullanım mevsimlerinin getirisi itibariyle ortalama seviyede bir kalıcılık sunuyor.

    Puanım : 7/10

    Cüneyt Akçetin


    Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İşleniyor...
X